美國睇歐國盃決賽嘅人仲多過nba final

130 回覆
78 Like 3 Dislike
Marlon brando唔係意裔
咪俾套godfather呃咗
coppola講笑講過因為Marlon Brando唔係意粉
所以要俾電影公司踢走
仲有robert de niro frank sinatra都係意裔
善用Google啦,40年前濕鳩球王比利隊宇宙隊,同萬人迷加入洛杉機銀河,咪一様搞唔起
足球要喺美國紅得起
至少要過MLB先再講
抵啦, 本來以為已經捱完RMBJ呢廿年
而家又捧另一隻差不多咁核突既字母哥出黎, 邊有人想睇
佩狗錯唔晒,淨講歐聯多人睇過nba但nba搵多錢啲
要睇美式制度apply落足球度得唔得
明明上年quarantine應該會又左人睇, 但占狗真係見到佢唔想睇NBA.
都係一個大推手
nba多幾多時間賣廣告
真係被fake左
記得話要搵全意班底拍
佢個姓又係意人姓
點知冇意人血統
先驅喇 又黎踢波 又搞新隊
美國唔係冇資源發展足球 亦唔係冇運動人材
而係學生大多數玩運動都會揀 欖球 棒球 籃球 再唔係就專攻track field 游水
可能都多咗人踢波 但青訓需要時間建立
過多十年八載或者會有美國嘅黃金一代出黎
我都好憎打下停下,完全係破壞氣氛

利申playoff球迷
NBA has become too political and exclusive
之前仲話研究加入四分波, 銀仔個腦真係裝屎
馬戲團咩
最簡單嘅棒球反而唔講
啲明星雞、7場4勝底下為收益夾硬造多幾場呢啲
令到比賽越嚟越難睇
依家呢一代過多三四年應該已經世盃16強走唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞