Figure 討論 (101)玩膠冇窮人,只有扮窮。

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

商品名『BLACK LAGOON』20th Anniversary レヴィ 緋色の女王ver.
販売価格¥20,680 税込 ( ¥18,800 税抜 )
サイズ全高約230㎜(椅子含む)
造形プロデュース
発売時期2022年5月 予定
原型製作原型制作/モワノー
(制作協力:CKB)
彩色/La Plastique
材質・素材PVC&ABS&金属
仕様彩色済完成品フィギュア

レイリィ・ミラー
¥21,780
作品名
戦場のヴァルキュリア4
発売月
2022年3月
スケール
1/7
サイズ
全高約280㎜
製造
中国
商品形態
PVC製塗装済み完成品
材質
PVC、ABS
原型製作
矢遠双嗣
彩色製作
グラハム仮面
対象年齢
15歳以上
想追FREEing 1/4 食戟之靈 小林竜胆 兔女郎 有冇巴知邊度有現貨
爆箱係指佢會開箱換箱? 定係物流差爆箱?
已經無用buyee, 太貴, 食完匯率又食手續費
國際運費懷疑佢都係markup左 (再食匯率)
呢家都係用代購算, 500yen搞掂 唔駛俾人屈匯率
eStream 可能都係掛日本公司名嘅大陸廠, d造型又似大陸GK
見到佢隻雷姆後面用殘體字, 已經唔想再理呢間廠
BNS一時時, 我試過日本笨大限魂野俾佢拆左啡盒...
on9, 明明個啡盒就係最fit size去寄, 佢換左個唔啱size大d 嘅箱

btw, 記得集運都好多間係實重$22, BNS呢家連回贈都無
如果唔係個倉方便, 真係唔駛揀佢
我都覺得似係支那GK廠係日本開空殼公司想洗底
佢狂用透明膠尼下都好支那GK

我自己就點都唔會買尼間廠出品
開箱換箱
D特效太花
擺櫃迫少少都睇唔到隻野
好似myethos咁做個堂堂正正支那人未幾好
前排隻柴郡貓我都覺得幾靚有d興趣
我舊時都懷疑過俾佢換箱...
佢已經食水深, 仲想慳運費賺到盡
如果係我自己揀要縮箱服務就話je
除左佢大公司同日拍合作方便外, 無其他可取之處
支那廠都知自己名臭丫嘛,同埋掛個日本公司名又可以賣貴千幾二千
動畫節頭籌要7:50報到
仲早過返工
動畫節有咩睇
我一次都未去過
有黑色ironman買
老實講正常買野唔駛去
讀書年年去

大型散貨場
香港果d真係去都廢Q事..都無乜原廠黎開展...(eg. MF. Alter. GSC. 角川.壽屋)..(利申去過一次左右..印像中係咁)
只係得d代理..利益得益者...同埋d 淘寶/大陸人買有折扣大既膠 eg. UC呢d廠
次次去都會見到信和見開既貨尾
殘體果度真係笑了....
散貨場....乜千值鍊都係得d垃圾...
帝皇萬撚俠
勇者王GGGG
first time?
帝皇萬撚俠係會場限定咩
佢再販開訂應該MK都訂到
4G就唔駛特登入去買貨尾現貨, 都再販開訂埋
係好on9

巴打抽到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞