Figure 討論 (101)玩膠冇窮人,只有扮窮。

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

今日收到email
變返之前個價了
恭喜
AmiAmi CS其實唔錯
咁快出
動畫先岩岩播

又白gg又黑gg
我之前試過收到個盒係濕晒爛晒都忍痛接受了
入面d野無事就算
online shop個限定版先認得出係佢

ARTFX J ホークス
作品
僕のヒーローアカデミア
シリーズ
ARTFX J
発売月
2022年01月
税込価格
18,700円
税抜価格
17,000円
スケール
1/8
製品サイズ
全高 約425mm
製品仕様
PVC塗装済み完成品フィギュア
素材
PVC(非フタル酸)・ABS
原型製作
武藤直哉
https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000004251/

ARTFX J 緑谷出久 Ver.2
作品
僕のヒーローアカデミア
シリーズ
ARTFX J
発売月
2022年02月
税込価格
15,400円
税抜価格
14,000円
スケール
1/8
製品サイズ
全高 約290mm
製品仕様
PVC塗装済み完成品フィギュア
素材
PVC(非フタル酸)・ABS
原型製作
関野正祥/ko_nen(modeloft)
https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000004226/
但比起1999同amazonJP仲有d距離

商品名稱
CAworks 志田黑羽 泳裝ver.
作品名稱
青梅竹馬絕對不會輸的戀愛喜劇
製造商
chara-ani
分類
1/7比例模型
價格
15,950日圓 (含稅)
發售日期
2022/01
商品規格
ABS&PVC 塗裝完成品・1/7比例模型・附專用台座・全高:約220mm(至頭頂部分)
原型製作
やす(Wonderful Works)
色彩
タケ
發售商
Chara-Ani
販售商
Good Smile Company
企劃製作
CAworks
恭喜變返正常價~~但好奇如果有人真係照比左錢會點

商品名稱
莫娜 星天水鏡Ver.
作品名稱
原神
製造商
Wonderful Works
分類
1/7比例模型
價格
19,360日圓 (含稅)
發售日期
2022/09
商品規格
ABS&PVC 塗裝完成品模型・1/7比例模型・附專用台座・全高:約247mm
原型製作
榊馨
色彩
路川宏之
發售商
Wonderful Works
販售商

商品名稱
POP UP PARADE 真紅
作品名稱
薔薇少女
製造商
分類
POP UP PARADE
價格
3,900日圓 (含稅)
發售日期
2021/10
商品規格
ABS&PVC 塗裝完成品・無比例・附專用台座・全高:約160mm
原型製作
ヨコシマ
色彩
namoji
尼到好似有巴打照俾左貴價air parcel
我自已經驗覺得AmiAmi CS 好過Amazon JP

尼幾日有啲合單問題搵Ami CS 攪,都好快手同好friendly

AmazonJP CS就一般般,重點佢個live chat system 好廢好on9

1999未試過用佢CS唔評論
我就感覺ami比其他兩者有d串...
話說上年我係amiami買左隻動畫bd
03/2020年俾左錢+運費
用SAL Small Packet (Unregistered)
點知撞撚正武肺
搞到彈返回頭去amiami倉
(當時通知時間已經係07/2020)

直到前日13/07/2021
佢先send email過來
話會再寄過,但要補運費差價(因為無得再用sal unreg.)
改左用[Air Small Packet (Registered)]

希望今次生生性性寄到手上
咩動畫0_0?
我俾左5300羊仲要係Surface Parcel
可以等佢慢慢係船上飄過黎
好重景品feel
Amazon畀咗1500yen依家DHL嚟緊要
點解唔問左cs先
點解唔問下客服先....
Surface Parcel未用過...係咪要1-3個月?
尋日問線上客服佢話係正常,話我件野好大件要special packing
跟住就嬲嬲地直接揀Surface parcel算數
而家諗諗下都覺得自己衝動左應該再問清楚/send email問多次
1-3個月我唔心急都冇乜所謂,最緊要唔好唔見/爛左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞