依加d公司係點樣搵到高質programer/dev?

59 回覆
2 Like 18 Dislike
屌~寫Game要求高,技能純熟,冇熱情自已去磨個五六年寫Code經驗,寫返幾個Demo game都唔好意思去IN啦!想害人咩~ 你估係砌Framework抄幾行Github野就求奇寫到?FG就去砌網站抄幾個Samples,從簡單做起,2+ yr exp咁少,你覺得好難凑到數? 咁咪做IT,轉行啦
問題就係個個都話要2+ yr exp,咁啲exp邊度嚟
利申:唔係FG
依加d人自己搵人開公司係點樣搵到高質programer/dev?
但事實係大公司一樣有code test
死撚硬架喎,佢有冇遊戲公司經驗?
好多做左好多件準備返放工既大約25K
但能力麻麻
係黎黎去去都果班人,想要人直接搵某老細就搞掂.....
一陣同你講加個REDEEM CODE阿?
要一個月先完成到喎, LUNCH起度打LOL
記得開班on9出黎
咪比呢D閪公司害人
寫埋D唔清唔楚既套料post,
搵鬼彩你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞