[S3~waiting~S4]The Flash(4)

148 回覆
4 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=_age4kYbe6c

好似霸氣左
BTW對於見唔到on9 kid flash表示開心
The Flash | Inside The Flash: Season 4 Behind The Scenes | The CW
https://www.youtube.com/watch?v=XsuFQauATJw
The Flash | The Flash Official Season 4 Extended Trailer | The CW
https://www.youtube.com/watch?v=milyfLeE-3Y
s1就想問 點解the flash拎住普通人跑咁快啲普通人都唔會死
推返上嚟先,仲有5日
s1就想問 點解the flash拎住普通人跑咁快啲普通人都唔會死

Speed Force保護

Speed Force保護

其實S1仲未有SF概念...所以肥le實ty件衫燒着左
好似係
大家開賭,要幾多集Flash先真正返嚟
睇完個trailer已經想打柒Iris條臭西

第一集尾

第一集尾

應該差唔多,Flash point 都係一集還原
臭雞依然咁臭
中字seed

安卓武士
啱睇完 不其然咁諗到底巴仔係咪真係返左來 意思係係咪真係佢 或者係咪完整既佢 之幾季搞到我諗唔明到底初頭返來個陣胡言亂語個陣啲說話係伏筆定其實無意思
一睇就知扮痴線唔想同臭西一齊
ON9仔廢撚到拳打唔夠人打
明明咁快
PINE無用?
Devoe好撚樣衰
呢一季嘅第一集......
Barry,You are not the flash. We are
Iris你邊位呀
我是唔是睇緊迪士尼卡通片?
有愛有友情就搞掂哂S3所有嘢
Season 3 以為臭西就死不知幾開心
點撚知係HR幫條煩膠頂左
煩足一集
Barry智障—>正常 一秒搞掂,希望之後可以解釋下堆字點黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞