[S3~waiting~S4]The Flash(4)

148 回覆
4 Like 0 Dislike
其實S3重唔重要,睇左頭兩集完全無力再追,轉左睇Gotham

睇最後5分鐘ok

唔該

淨係睇臭西個到就得,全劇終
iris死左
好了,season2條女可以返來lu
iris死左

iris死左

做乜撚,唔係又返生呀?
iris死左

做乜撚,唔係又返生呀?

你睇埋落去
iris死左

做乜撚,唔係又返生呀?

你睇埋落去

跟明珠台,岩岩拮左入去,入晒
iris死左

做乜撚,唔係又返生呀?

你睇埋落去

跟明珠台,岩岩拮左入去,入晒

係呀拮死左條友
其實Caitlin係鐘意Barry
唔係點會見到Savitar真身就跟佢走
又會信佢唔會背叛佢
係愛啊Barry
又會信佢唔會背叛佢
係愛啊Barry

Julian 大將軍
又會信佢唔會背叛佢
係愛啊Barry

S1俾假Barry嘴果度有板你睇
Netflix 有頭2季flash

仲有LOT season1

終於解禁

終於解禁

之前有arrow, 所以有其他劇都係時間問題

2季好啦 唔好第3季
希望下季係最後一季

臭西一日唔死,一日套野都唔會好

去 Earth-2 同 jessy quick 雙宿雙棲算吧啦
以後咪撚再過嚟
好煩
S4 Caitlyn 會返黎team flash
仲拎埋captain cold 支槍

應該係因為用唔到tracy brand 取代caitlyn?

第一集就出samurai, 唔知做乜要搵Barry
cisco+wally唔夠打

Iris 又黎煩到仆街
個個都想救Barry 出黎
得佢一個"he is not coming back", "he told me to be strong so I have to be" ...etc

屌你老尾好心就刪撚左iris 呢個角色啦on9
The Flash | Comic-Con® 2017 Video :
https://www.youtube.com/watch?v=bYDdu_mC6cI
The Flash | Comic-Con® 2017 Video :
https://www.youtube.com/watch?v=bYDdu_mC6cI

啱啱正想po
S4 Caitlyn 會返黎team flash
仲拎埋captain cold 支槍

應該係因為用唔到tracy brand 取代caitlyn?

第一集就出samurai, 唔知做乜要搵Barry
cisco+wally唔夠打

Iris 又黎煩到仆街
個個都想救Barry 出黎
得佢一個"he is not coming back", "he told me to be strong so I have to be" ...etc

屌你老尾好心就刪撚左iris 呢個角色啦on9

Barry係度佢點刷存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞