香港駕駛學院/新觀塘駕駛學院

43 回覆
1 Like 4 Dislike
請問各位知唔知邊間比較好?嚟緊呢幾日去報輕型貨車棍波
新觀塘駕駛學院而家做緊暑期優惠9168
如果你係弱智嘅話邊間都會唔合格
收聲 死 P牌
唔啱聽呀?
唔係話同一個老細咩
應該分別唔大
睇下邊區就佬就得啦
當然如果可以就梗係鴨利洲啦
就腳個間囉叻仔
唔係話香港駕駛學院合格率高啲㗎咩
你睇老運個網其實差唔多,是但揀間得喇。
反正合格完之後先係真正學車嘅開始
你係on9既話間間都fail架啦
高幾%
早一個星期沙駕銀城搞掂
泊車調頭場內唔駛點排,玩到熟哂
專屬考線易啲
貴到仆街(補鐘都好撚貴)
堂數少,自動波都係啱啱好,棍波應該好難唔駛補鐘
師傅質素參差,朋友遇著個撚屌教,咁就哂左堂
唔係堂堂同一個師傅教架咩
你啲人貪非智專先會唔同人教
報駕院仲要棍波的話
就要你依家見呢個價錢
過來人話你知,
先加3300 補鐘錢,之前呢個價啦,7節
連埋你本身真係有得喺架車到學嘅節數
大概16定18 節啦,加埋上面呢個補鐘錢都係18個鐘左右。鴨駕夠掛,沙田油塘就應該未熟手。

呢度加埋租車錢$1900
萬五六蚊得18個鐘,出去街師傅減完1500租車
都夠你學40個鐘,或者比你做更好選擇,肥都可以夠經驗夠budget buffer考多次。駕院都係1 take唔過半合格率

資訊比曬你,過來人勸多次你三思,有無做開運動,個人算唔算醒目同冷靜係學車要素
要揀都揀鴨駕
海怡半島黨鐵站行8分鐘先到,計一計成本時間
我朋友先係
就算智專,你遇著個唔啱嘅師傅,去換咪一樣哂左堂
有分兩隻plan,一個係同一師傅,另一個平啲就堂堂唔同人
不過就算同一師傅上哂都好,唔代表唔會遇到個唔好嘅師傅兩樣野嚟
我返工返九龍,應該唔會去到咁遠學
唔係好遠姐
去學神post 個度有好/壞師父表,我未上已經彈鐘,換左另一個師父俾我,係自己手車差先肥,唔關師父事
why
喺鴨駕考嗰啲唔叫考牌,係叫做俾多啲錢買個牌返黎
假若鴨駕條線都舞唔掂,你都係唔係咁適合揸車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞