[簽到人末] 拜仁球迷討論區 玖拾

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
非主流聯賽我冇所謂
東歐一堆勁嘢
但起碼頂級聯賽先啦
薩克達大把幼幼
Costa
當年係勁既
Coman Gnarby 辛狗 細梅

點嚟第四翼鋒
打閘頂沙蛇
當年加仔都係翼嚟
拜狗簽幼幼功力其實真係唔講得笑
淨係聖山一個都夠講十年
可能細梅個定位係梅拿個進攻中場中位
(雖然兩個嘅類型我覺得唔一樣)
翼鋒佢淨係計雞髀、高文、腥掛
咁如果唔簽返國王,咁咪即管試下呢件新野囉
BTW其實我想加仔打返翼
細梅我覺得適合打中間
佢啲盤扭幾痴腳
可以人堆入面突圍
話說今年係咪都係體通播
有冇人有玩德甲fantasy league
暫時係咩消息都無
隨時真係無人接手
拜仁體育總監沙利咸美錫指,他們的確看中夏蘭特,會密切留意他的情況。沙利咸美錫說:「這是一個全世界球會都在留意的人,當然拜仁也不例外。」

除了拜仁,車路士、皇家馬德里及曼聯都想要人,不過多蒙特堅持在今個轉會窗不會放人。

沙狗你講乜都得架啦
雲邦美今季上任執教禾夫斯堡首場正式比賽,在德國杯第一圈作客加時 3:1 贏地區聯賽球隊蒙斯達,但在比賽中違規換入第 6 個球員 (法定時間換 3 個,加時換 3 個),可能令禾夫斯堡被罰踢出局,據報球證當時無阻止但賽後報告有紀錄此事,蒙斯達已向 DFB 投訴
根據本季德國杯規則,球隊在比賽中最多只可換 5 人,不允許加時多換一人

Van bommel攪咩
看中我都識,我看中好多人啦

講兩句代表做咗野,我坐埋你個位好冇?
要加時
艾芬堡:拜仁處在10年來最菜階段,多蒙特萊比錫機會來了

拜仁慕尼黑名宿艾芬堡日前發文表示,他認為如今的拜仁慕尼黑相比於以往已經有所削弱,其他球隊本賽季能夠看到奪冠的機會。

艾芬堡表示:「今年似乎有很多種可能,我認為拜仁慕尼黑比過去10年來的任何時候都更加脆弱,保定和艾拿巴的離開是一個損失,我預計拜仁慕尼黑本賽季的開局進入狀態會很慢,利雲度夫斯基、梅拿和他的國家隊從令人失望的歐國盃中回來,他們必須要先找回狀態,所以我可以想像,衛冕冠軍將不得不在開局階段和困難作鬥爭。」

艾芬堡認為多蒙特和RB萊比錫將是他們的主要對手:「謝西馬殊的團隊非常強大,他們對勝利也充滿渴望,而且多蒙特也有很多優勢,夏蘭特留下了,萊斯夏天得到了充分休息,他們還得到了一位潛力巨大的門將高保,他甚至可能成為繼紐亞之後的又一個偉大門將,還有羅斯手握方向盤。」

艾芬堡表示:「未來某一天,拜仁慕尼黑將不再是德甲冠軍,而這一天有可能就是在下賽季。」
https://youtu.be/HiQ8j0Wkj5E

就咁睇真係唔勁,唔覺得特別快,球皇片睇佢推波都唔覺得smooth
最後俾肥佬撚到痴線
刀疤:ich bin bereit
我有frd開
其實都想邀你地入去玩

大佬(小鳩洋菜)你玩唔玩
想入
本身想揀a silva但轉會又轉教練,今年加柏夠rb啲人都唔係好敢揀住
加我tg?

陣容拍得住Fifa UT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞