[又懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
家下lv90 但裝備係固有送 仲用緊救生背心
我應該點樣搵較好裝備 有好多人話可以抽 但我唔識
求求方法

聽講有位巴打用背心用到300lv

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好
求求方法

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

經過各巴打研究 掛鑽到120lv攞110裝合先係最抵
求求方法

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下
求求方法

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下

天使羊240/300
240可以低成本用毛洗裝
300寵數值就靚啲
主頁:www.icabala.com

Client下載:http://www.icabala.com/thread-250-1-1.html

帳號註冊:http://reg.icabala.com/index.htmll

本Ser特色:

1. 在線泡點就送點數,2分鐘1點,重新登錄即可查看到。

2. 10倍基本經驗、10倍TM、3倍掉落率

3. 天天打卡任務,遊戲中找到NPC小豬完成打卡任務每天獲得50點數,打卡累計30天獎勵1000點數

4. 除10倍經驗基礎外,再加四倍經驗區:美加路森林-通往卡巴拉遺跡入口、美加路森林-通往白雪丘陵之路、白雪丘陵1-聖誕之境、塔吉吉火山4、塔巴斯克裡奧之城4層- 熔岩溫泉 (在上述地區打怪即有4倍經驗,衝等必去)

5. 60級,120級送商城30天套裝加寵物,200級有機會得到永久披風

6. 找NPC“GM小豬”完成卡等任務可以消除當前等級所有經驗 (維持等級,經驗值變0.0%, 刷BOSS必用)

7. 去掉繁雜的99次、25次TM任務,只需要10次,即可得原來的10倍經驗 (草任TM經驗獎勵10倍)

8. 商城加速飾品最低加速70%,最高150%,按等級遞增

9. 完成劇情任務0-3,一共贈送90張倉庫券

10. 設有混沌之塔(截至9/9,更新至61樓,傳點更新至61樓,可接60樓BOSS任)

11. 點數支票:一種可以交易的點數,商城購買後可交易,賣給公會管理員安德魯就會得到相應點數 (100點支票每張市價約350萬,打幣賺點不是夢)

12. 設有真正冒險家任務,400級並完成EP所有任務(EP0~EP6)可獲得終極發光裝備

13. 新設地獄一、二層所有地圖及新BOSS科猶斯(須完成“新開發室的傳聞”系列任務(地獄前置任務320Lv~)) New!!

http://lihkg.com/thread/17156[/quote]
其實我建議大家第一隻角色最好唔好掛鑽住,
因為掛鑽雖然升得好快,但係你就唔會想解返以前d任,
變相失去慢慢解任,細味劇情嘅機會,好快會悶,
所以強烈推薦大家第一隻手動先,睇一次故事,
再開分身掛鑽,龜資源都唔遲
好奇問下有無人單靠打怪升?
玩過3 4隻私服都解足任開始有啲悶
利申:玩緊廻貓 想玩返血熊
新手岩岩玩 有冇新手一齊玩下

丈把
點賺錢最快
玩到110LV先得百幾萬

丈把

大把

快啲一齊玩
新手
裝備點搞好
新手
裝備點搞好

你玩咩角色呀?
新手
裝備點搞好

你玩咩角色呀?

兔仔
求求方法

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下

天使羊240/300
300寵數值就靚啲

有點就好話啦 90lv用魔龍福袋 打熊升到110加個熊貓面 谷魔攻谷到500可以秒熊 到200就轉裝打塔4打到上300 300轉最後一套 300天使羊 想再高啲就用300天使羊打浴場4打到上360轉香水百合枚(塔奇福袋出)同埋寵轉360個隻蔻妮 畢業

我係 我第一隻兔解哂任務之後 所有人物都係打怪升
不過到後期無聊又係去解番任 隻game後期冇咩太特別既元素吸引人 如果唔係有呢個post既出現我可能就賣左帳棄了

不過到後期無聊又係去解番任 隻game後期冇咩太特別既元素吸引人 如果唔係有呢個post既出現我可能就賣左帳棄了

收集發光裝備
點賺錢最快
玩到110LV先得百幾萬

課金就一定最快架啦 7人仔有一億 唔想課就都係執下礦賣 後期最賺就係挖毛賣
求求方法

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下

天使羊240/300???
300寵數值就靚啲

有點就好話啦 90lv用魔龍福袋 打熊升到110加個熊貓面 谷魔攻谷到500可以秒熊 到200就轉裝打塔4打到上300 300轉最後一套 300天使羊 想再高啲就用300天使羊打浴場4打到上360轉香水百合枚(塔奇福袋出)同埋寵轉360個隻蔻妮 畢業

暗龍仲一樣玩法?

收集發光裝備

我有啦 但牛玩外觀真係太樣衰 比左隻兔 不過呢個又的確係後期玩既一樣野黎 成套發光好靚
求求方法

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下

300寵數值就靚啲

暗龍都一樣玩法?

係度 救生背心好野黎架

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下

300寵數值就靚啲

暗龍仲一樣玩法?

差唔多 有點就係爆福袋玩法 純升lv一定係熊區>塔4>浴4 浴4暗龍超好洗 開招死神的呢喃人物企係度自己洗怪 真人㩒手機

但係我玩水雷羊抽咩好

如果真係好想抽 抽咩好
有好多點 好想用下

300寵數值就靚啲

暗龍仲一樣玩法?

差唔多 有點就係爆福袋玩法 純升lv一定係熊區>塔4>浴4 浴4暗龍超好洗 開招死神的呢喃人物企係度自己洗怪 真人㩒手機

不過暗龍我唔清楚佢咩數值可以秒怪 水雷羊就開左提魔後500魔攻 可以用大師左既連鎖雷球秒熊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞