[又懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數

1001 回覆
15 Like 1 Dislike

二選一定點

咩二選一

應該係講光芒四射同燦爛光輝
兩招都學左先可以點光之重擊

兩招都好勁喎 緊係學哂啦

喔 共通唔係要學埋水雷咩?.?真係唔識

共通通常都水電光

我明啊 我爬文D人淨係教加光技果邊 又無教水雷

其實講真到後期點都學哂 不過水雷個邊就連鎖閃電 電氣麻痺 水球術 仲有冰人個技 冰之結晶?唔記得個名

喔 所以光果兩招 同 水雷 最尾全部都加得爆哂?

應該係講光芒四射同燦爛光輝
兩招都學左先可以點光之重擊

兩招都好勁喎 緊係學哂啦

喔 共通唔係要學埋水雷咩?.?真係唔識

共通通常都水電光

我明啊 我爬文D人淨係教加光技果邊 又無教水雷

其實講真到後期點都學哂 不過水雷個邊就連鎖閃電 電氣麻痺 水球術 仲有冰人個技 冰之結晶?唔記得個名

喔 所以光果兩招 同 水雷 最尾全部都加得爆哂?

最尾直頭學哂仲會多點左添 不過你話前期有限tm點分配黎講 連鎖閃電 電氣麻痺最有用 光就一定要爆巨網
天堂之境個關鍵任要解幾多次普通人啲任先解到

5次

5次

thanks 好想快啲玩後面 解到悶悶地
我正服最後印象係用水雷羊刷廁所 係得呢個最深印象
我都放強光光龍
我都放強光光龍

強兔光龍
想hkd放隻小卡嵐寵,有無人收

咩樣架
繼續放強兔放風刀

一千張卡就可以

5次

thanks 好想快啲玩後面 解到悶悶地

之後都係慢慢刷
Up

咩樣架

打卡嵐跌嘅boss寵,數值超靚
仲有自動鑽地功能,換句話講即係可作永久鑽弟
掉落率極低,甚至低過傳說裝
所以全服有嘅人唔多過10個,
sorry未打完就錯手send左
佢實在太稀有,我google唔到佢原本數值上下限
淨係搵到張外觀圖俾大家J住先
數值圖要等我一陣開機影補上
另外一問樓主係咪幸運達人

幾錢?
法老係咪都好稀有?
想入公會,依家仲有位?個名係咩??

無嘢啦我認錯人
因為我係game入面識到個巴打公會又係HKGolden

幾錢?
法老係咪都好稀有?

有人800rmb收
所有boss寵都好稀有架,所以打到就正正子

幾錢?
法老係咪都好稀有?

有人800rmb收

我見淘寶賣更80$

幾錢?
法老係咪都好稀有?

有人800rmb收

我見淘寶賣更80$

咁平
我都係係game入面問下人價先知
一個月前仲有人收800架
點解會價格暴跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞