去速剪鋪剪髮通常都係放棄咗自己嘅垃圾

384 回覆
913 Like 2629 Dislike
女仔幾醜都好起碼會去正常整頭化妝令到自己唔好咁醜!
去幾十蚊單剪嘅人根本放棄咗自己!由其係男人,唯一扮靚執正自己嘅機會都放棄,斷估著衫都係求其on9仔款,為咗平連食飯都係要平飽肚就算數!呢類無要求嘅人根本係人類最底下層渣宰

垃圾速剪剪垃圾

都有好嘅速剪(好就唔洗做速剪啦垃圾)
非速剪都唔代表一定好
正如速剪都有高質
冇錢 尊重拉
髮型屋都好撚多垃圾
d個社會超過一半係底層垃圾

總要有垃圾 serve垃圾

佳PO垃圾殭屍肉周圍開分店就知

賤物鬥窮人
其實平日嘅頭髮護理都好重要,識得gel頭已經好唔同
速剪可以每次修少少, 一個月剪兩次,保持個型
去salon 剪完, 生得快既一兩星期都走左樣, 又唔捨得剪咁密
所以樓主剪開速剪?
試過兩舊水髮型屋重垃圾過速剪,所以去速剪算
有要求一個月用幾百去好少少嘅salon唔過份吖,當你$600剪個髮每日都係$20剪得$600洗唔會差得去邊,去中環尖沙咀銅鑼灣剪起碼一定似個人咁出嚟
On9
你係型嘅 去邊度剪都係型㗎啦
題外話,我覺得剪頭髮算係香港最有良心既行業

廿幾年前一般舖頭洗剪吹平均60幾到80幾,今日呢一刻竟然差唔多價錢
Me就係咁,去到叫佢剷剷個邊,偷薄個頭
原本一個月一次髮型屋
依家可以個半/兩個月一次,仲要係最靚既狀態
呢個世界好多嘢睇你識唔識點運用姐
不過樓主咁撚柒就另計啦
起碼唔好剷到成個河童咁吖速剪都係剷兩邊頭頂剪到鳩咁碎
樓豬好撚型 自貼please

要睇下本身生成點先
你唔覺大部分速剪都係男人幫襯,好少女仔幫襯咩
真,摸撚住你個頭成粒鐘,先兩舊水
轉頭買杯野飲都40$
咁係型都可以再扮靚啲令到自己開心人哋見到你靚又開心
垃圾證明你冇錢囉,一個月洗一千幾百扮靚好少錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞