[League of Legends][74] 好多巴打已經玩緊

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
垃圾台服亂ban人

有時真係忍唔住笑

舊年12月最後一次開
之後一直無更新
去到5月諗住開嚟撚吓啲人
先發覺無啦啦12號俾人ban左

巴打我明ar,我都比人ban左兩隻,自問玩得唔錯但比班雷狗雷
屌下班雷狗就ban左我 班掛機走場ge就剩係中離終結者

美服玩咁耐乜事都無
垃圾台伏
TOXIC完仲怪番台服轉頭
SY 25
Hea回算 唉
仲慘過上一個🙈
黑人問號gif
少爺多女
少爺多女

拔屌無情
準備開post 鬧faker fanboy
會唔會比人屌返轉頭
會唔會比人屌返轉頭

G持
會唔會比人屌返轉頭

G持

G持
會唔會比人屌返轉頭

G持

G持

會入去幫拖
你再唔開就我開
你再唔開就我開

開未
搵食艱難,但並不代表可以任人魚肉!山西太原就有一名模特兒,在當地一間餐廳做「女體盛」,身上放滿壽司、魚生供食客享用,誰知遭一名男顧客「鹹豬手」。模特兒不忿被非禮,一時火起不理身上放着的壽司,起身和涉事顧客理論,還用壽司掟向對方,隨後雙方更打起上來。

據搜狐網報道,這間餐廳為了招攬食客光顧,特別找了不少女模特兒辦「女體盛」宴會。不過活動開始沒多久,一名躺着枱上全身放滿食材的女模特兒,突然坐了起來,和旁邊一名男子發生激烈爭吵。
女模特兒認為男子在取餐的時候摸了她身上某處部位,但男子說沒有。期間,女子還用食物扔向男子並動手打他。有網友指,事件發生在本月26日。事後,該店家對事件並沒有作出任何回應,不確定是衝突還是故意安排。

你再唔開就我開

開未

岩岩開會 我今晚諗好晒聽日再開!!
你再唔開就我開

開未

大家姐開左啦
你再唔開就我開

開未

人地開左喇-.-
你再唔開就我開

開未

開左喇 你諗過個啦
忍食台隻癲狗好柒
你再唔開就我開

開未

開左喇 你諗過個啦

你屌faker,我屌faker fans,兩回事
你再唔開就我開

開未

開左喇 你諗過個啦

你屌faker,我屌faker fans,兩回事

ok
星期六未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞