[League of Legends][74] 好多巴打已經玩緊

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
放15日之後,你是咪打算連返30日先
唔係既話,你會唔會覺得內疚

連返30日人工都唔要添LA
休15日

JA GA

我愛返工

垃圾 放15日 講出黎你羞唔羞恥

你收7點都講出黎啦
電王要劈龍唔得閒返工
不如請我啦
電王要劈龍唔得閒返工
不如請我啦

劈龍都未出
電王要劈龍唔得閒返工
不如請我啦

劈龍都未出

熱定身先
暴龍高唔高清
暴龍高唔高清

暴龍咁rich
都唔洗問啦!
暴龍高唔高清

暴龍咁rich
都唔洗問啦!

佢要

之後60日唔放喎

咁就似返個人啦
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
沒事 繼續
沒事 繼續

= =
沒事 繼續

???
又扣左分?????
扣分
已經廢青左3個月
今日工又無去見

之後60日唔放喎

咁就似返個人啦

我大佬25日冇放假

之後60日唔放喎

咁就似返個人啦

我大佬25日冇放假

家下D後生

之後60日唔放喎

咁就似返個人啦

我大佬25日冇放假

家下D後生

你咪又係廢青
講經咩

之後60日唔放喎

咁就似返個人啦

我大佬25日冇放假

家下D後生

你咪又係廢青
講經咩

跟你搵食
識玩一定係返工

之後60日唔放喎

咁就似返個人啦

我大佬25日冇放假

家下D後生

你咪又係廢青
講經咩

跟你搵食

啱呀 跟我一齊做廢青
6月頭走
到時仲有幾多分
6月頭走
到時仲有幾多分

https://www.twitch.tv/aga191919
屌你老母 依D女都有500個人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞