House of Cards 紙牌屋 第五季集中討論區

195 回覆
9 Like 0 Dislike
依季最令我深刻係Claire 親手殺死愛既 Tom Yates
Claire 同 Frank 都揀做同一類人

俾條白頭佬捉住痛腳,佢個總統位好難坐得好。白頭佬仲出晒口術話得佢先坐到VP個位

就職演講拍手拍得愈大聲就愈想做總統
依季最令我深刻係Claire 親手殺死愛既 Tom Yates
Claire 同 Frank 都揀做同一類人

俾條白頭佬捉住痛腳,佢個總統位好難坐得好。白頭佬仲出晒口術話得佢先坐到VP個位

就職演講拍手拍得愈大聲就愈想做總統

好明顯佢有目的啦 不過Frank先用佢 無人會do it for free
Conway老婆好大波
所有人智商減一百
暴力 怒哮 解決所有問題
劇情收唔到科
人又多故事又亂
收尾啦netflix

Jane Davis 係商務部長,係全世界都有人脈
頭兩季睇佢地玩心計玩到出神入化
心入面會講:嘩屌,咁都得
做左總統之後就係:嘩屌,咁都得

正想講有冇人覺得呢個season其實唔係幾好睇
season 4 都還ok
今季真係回曬溏
今集悲劇人物係Leanne
今集悲劇人物係Leanne

In out in out
Conway就因為段on 9機艙錄音而玩完?
搵個位完左佢算啦

好難睇,真係亂嚟嘅一季
今季真係好難睇,D劇情亂鳩咁黎

呢度痴撚線,無啦啦就畀隻USB frank,個理由好牽強囉
啱啱終於睇晒S5
FU果邊殺人都得,CONWAY同GENERAL 一人一段錄音就KO?
套野無晒玩權謀,變左邊個唔聽話?殺左佢咪得囉,無撚敵
啱啱終於睇晒S5
FU果邊殺人都得,CONWAY同GENERAL 一人一段錄音就KO?
套野無晒玩權謀,變左邊個唔聽話?殺左佢咪得囉,無撚敵

同套how to get away with murder 一樣

點get away 啊,murder晒全部人咪得囉

已經唔記得左係咩錄音

已經唔記得左係咩錄音

唔知乜give fucking control咁上下
Tom Yates死左
以後冇得j佢d 胸毛
睇左S5兩集 好似差左
Claire好正
剩係foresee到第六季剩係兩公婆鬥
咁幾時先解到season 1 frank隊冧個記者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞