House of Cards 紙牌屋 第五季集中討論區

195 回覆
9 Like 0 Dislike
我依家先知will Conway 係suicide squad Rick Flag
Will 好型
Claire 要小心女人
其實由兩公婆嗌交開始(s3定s4)套嘢已經好悶

我用左4個月先追哂頭兩季可以點頂
又唔想棄坑
嗚呀終於出第五季
唔捨得睇咁快 我要慢慢一集一集丁
Claire 要小心女人

剛剛追晒第五季
下一季就係鬥鳩Claire
如果打破左第四面牆嘅人都係會用盡一切去做總統,咁果個comdom型 kingmaker咪...

但睇左咁多季都係覺得美國總統呢個位邊個坐邊個死,做觀鳥富豪控制總統仲安全啦
如果打破左第四面牆嘅人都係會用盡一切去做總統,咁果個comdom型 kingmaker咪...

但睇左咁多季都係覺得美國總統呢個位邊個坐邊個死,做觀鳥富豪控制總統仲安全啦

睇到claire上位有d唔爽

屌咁樣推kate落樓梯好撚過份

我係唔明kate咁善良天真點爬到上來
我好想睇下集frank點鬥死claire
Frank: do not cheat on my wife

好撚痴線

對佢幾有好感
Kate一開始有份踢walker走

睇咗五季都唔知邊嗰叫Kate

對佢幾有好感

睇個款又唔似講緊女記者kate baldwin
究竟講緊邊個

對佢幾有好感

睇個款又唔似講緊女記者kate baldwin
究竟講緊邊個

我就講緊Cathy
一講堆落樓梯我下意識答左Cathy
睇到訓着

第二季之後每況愈下,同隔離games of throne冇得比
搵個位完左佢算啦
本來好想睇到underwood贏
但愈睇愈想佢地仆街
明明第一季d招數都好有用,個個都好肯聽佢話,一做左總統個統御能力點解可以差左咁多,基本上每次都好似係懸崖邊行緊咁
本來好想睇到underwood贏
但愈睇愈想佢地仆街

我想睇佢越奸越賤就好了
明明第一季d招數都好有用,個個都好肯聽佢話,一做左總統個統御能力點解可以差左咁多,基本上每次都好似係懸崖邊行緊咁

宜家underwood都開始自身難保了

以為你淨係係體育台
追到第6集咋,超辛苦

以為你淨係係體育台
追到第6集咋,超辛苦

當然唔會淨係睇波,煲劇聽歌都係生活必需品
當睇到kevin spacey 推國務卿落樓已經覺得套野收唔到科
頭幾季真係會show到一種好高明既政治手段比你睇
依家就直接用暴力解決問題就是9但

同埋除左underwood 兩公婆之外
其他人D 智商弱智左好撚多
當睇到kevin spacey 推國務卿落樓已經覺得套野收唔到科
頭幾季真係會show到一種好高明既政治手段比你睇
依家就直接用暴力解決問題就是9但

同埋除左underwood 兩公婆之外
其他人D 智商弱智左好撚多

Conway咁樣自爆真係bug到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞