問張根碩「整型了吧?」 AKB48成員遭日韓網友圍剿!

107 回覆
48 Like 7 Dislike
壽司雞真係無腦
可能2個地方唔同 日本綜藝連偷食 犯過法都可以當講笑咁拎出嚟講 韓國就唔知啦 不過電視台冇cut應該就冇問題 從來呢啲騷動都係啲fans自己起哄
壽司雞真係無腦

明串你泡狗架啦
可能2個地方唔同 日本綜藝連偷食 犯過法都可以當講笑咁拎出嚟講 韓國就唔知啦 不過電視台冇cut應該就冇問題 從來呢啲騷動都係啲fans自己起哄

咪係 佢本人同指原單野時不時都俾人拎黎笑
唔受得真係唔好去日本囉

C朗黎到都要做ON9野
其實有咩問題 咁泡菜國係出名整容喎
唔想認/冇整咪直接答冇
又唔會死jer住你

angelababy夠試過比記者問有冇整過
之前康熙來了 小s成日都問d女明星有冇整
就算人地唔認 佢仲話「個鼻好明顯唔同左
究竟打針定開刀呀?少少都有整既」
好似試過逼by2用手指篤自己個鼻 整豬鼻樣🐽

d觀眾睇得不知幾開心
仲讚小s夠薑

咁做乜要鬧峯岸南

因為依家啲fans比以前敏感左好多
係人都知泡狗=整容
扮咩野啊
果然日本世界第一
抵鬧啦我男朋友明顯冇整都想問

冇整容我切j 煲湯派街坊啦

咁您切定都得啦
節目效果班韓狗咁認真
講中左嬲嬲豬
小整就實有,唔否認
但張根錫一早已經同AKB個策劃人秋元康合作過拍電影
《鬼來電》,有黑木美砂同堀北真希,佢係男主角
當時韓國冇乜整形風氣,而且佢年齡都好細
佢已經好靚仔,你望返舊相你都認得到係佢嚟

唔好見人係韓星就一定整容先得架
正如你去訪問李英愛、朴信惠,都唔會問咁嘅問題
至於你話氣氛同玻璃心
就好似蘋果記者問Emma Stone駛唔駛還人情比Emma Watson
香港娛記咪覺得搞笑好有氣氛囉,外國人覺得你無禮貌,同樣原理
你會唔會訪問回教徒,問佢有冇偷偷地食豬肉?

利申: AKB48飯,只睇過張根碩兩套戲唔熟佢

死韓狗!
小整就實有,唔否認

至於你話氣氛同玻璃心
就好似蘋果記者問Emma Stone駛唔駛還人情比Emma Watson

你講個例子係香港記者去外國訪問人
如果外國人黎香港咪又係問on9野食點心講廣東話
小整就實有,唔否認

至於你話氣氛同玻璃心

你講個例子係香港記者去外國訪問人
如果外國人黎香港咪又係問on9野食點心講廣東話

你咁講姐係如果係Emma Stone黎香港俾人問駛唔駛還人情就會合理啲 ?
嬲豬呀?

2005年做布拉格戀人,細佬角色

另外,張根碩因為好早年已經去日本發展
以前捐過1000萬比日本振災
所以日本個邊好多fans好迷佢
得罪佢唔止會比韓國人鬧(韓國反而人氣冇以前咁高),自己友都會鬧

你行得正企得正答無咪得
仲造埋話題比你突出你係韓星反而係清泉無整容
崩口人忌崩口碗☝🏻

今次認同
小整就實有,唔否認

至於你話氣氛同玻璃心

又累鬥累?
你啲乜akb有十鳩幾條友玩人海戰術又好過韓狗?
請得外地明星黎 目的梗係吸fans睇啦
當面串個明星 咁唔識做
呢個峰岸南成日借醜聞上位
屌,班弱智韓狗又唔肯接受現實,整咗容又接受唔撚到,食撚屎啦整容狗
韓狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞