問張根碩「整型了吧?」 AKB48成員遭日韓網友圍剿!

107 回覆
48 Like 7 Dislike
韓泡狗真係改不了食屎,玻璃心到。問下都唔得?犯法架?無整咪答無啦,大大方方,有咩好嘈!
張根邊個黎 喺日本GD出名啲定佢?
電視台要玩野 唔cut都冇計wo
電視台覺得有問題就cut左啦 仲同佢加行字 節目效果姐
不過泡狗/祟泡狗都係弱智 成日覺得人針鳩佢地

直接問都唔算針鳩人?

又唔係問你有冇犯法 依d野有咪答有冇咪答冇 咁都叫針鳩你?
唔通我問你有冇打丁又針鳩你?
知道答案既野點解仲要問

直接問都唔算針鳩人?

又唔係問你有冇犯法 依d野有咪答有冇咪答冇 咁都叫針鳩你?
唔通我問你有冇打丁又針鳩你?

唔熟既話會好冇禮貌
個泡菜又係行偶像路線
幾時拍av
韓狗
又真係戇鳩左啲既
咁都仲要問
你係天然靚仔靚女
人地問你係咪整容就係讚你

如果真係你整過就
節目效果JER

唔受得就唔好上日本發展囉
成堆泡菜文 好肉酸
好似啲蝗咁
口都未管好點做藝人 比你剃多廿次頭都紅唔起啦
國際咪撚韓狗

韓狗

電視台覺得無問題
觀眾就一定要照單全收
唔可以有自己意見
其實有咩問題 咁泡菜國係出名整容喎
唔想認/冇整咪直接答冇
又唔會死jer住你

angelababy夠試過比記者問有冇整過
之前康熙來了 小s成日都問d女明星有冇整
就算人地唔認 佢仲話「個鼻好明顯唔同左
究竟打針定開刀呀?少少都有整既」
好似試過逼by2用手指篤自己個鼻 整豬鼻樣🐽

d觀眾睇得不知幾開心
仲讚小s夠薑

咁做乜要鬧峯岸南

韓狗

公關就係成功藝人其中一項重要關鍵 事實如此非韓狗可以抵委
韓狗不願面對
韓狗不願面對

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞