figma 023 空頭支票展

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

卡威e

all in 1 set 啦 望

今晚去 !屌

禾都巧鍾意儲立牌

好想抽多過買
Bcd賞係咩黎 睇唔明
好似你條gay 周咁旺角日日出去咩

臭串jerjer仔
有清出旺角做旺角兒女嗎

又出拎咩?

學妹呀

宜加先拎 笑屎人咩

我都未拎
有清出旺角做旺角兒女嗎

又出拎咩?

學妹呀

宜加先拎 笑屎人咩

我都未拎

過期啦 宜加d 70後 做野永遠都鍾意拖黎拖去
2017初音船有無人上

8000yen+運費

8000除左Figma 有無其他野送

Special Benefits Included
・Personal Sponsor Card
・Ticket Holder
・figma Racing Miku 2017 Ver.
・Nendoroid Racing Miku 2017 Ver. Acrylic Key Chain Vol. 1
・Racing Miku 2017 Sticker

抵 咁多野

有冇圖呀,我都想要
有D 野想放,睇左你地有冇興趣先
冇既今晚去Facebook 開post 賣~

1. Figma 093 + 086 + 080 + 075 + 078 $1300
(其中078 開過,新淨,其他4隻全新,下圖係借圖)

2. Figma 桐生一馬(開過新淨 普通版) + 真島吾郎 (全新普通) $700

3. Figma 澀谷凜(運動服ver.) 島村卯月(運動服ver.) 本田未央(運動服ver.) 3隻全新 $1000

4. Figma 316 R・田中一郎 (全新普通) $450

5. Figma 134 迴轉企鵝罐 - 水晶公主 (已開新淨) $250

大埔/火炭/旺角/油麻地放工時間交收,thx 巴打們

卡威e

all in 1 set 啦 望

今晚去 !屌

禾都巧鍾意儲立牌

好想抽多過買
Bcd賞係咩黎 睇唔明

B係張禮裝既畫,C係毛巾,D係硬膠牌
好似係

5. Figma 134 迴轉企鵝罐 - 水晶公主 (已開新淨) $250

砂堡全新都係賣230

砂堡全新都係賣230

咁我Hold 黎自己玩 我睇番自己入手價同Y拍e加咩價去set
想問下隻黑蝕龍姬$580抵唔抵屌?

砂堡全新都係賣230

咁我Hold 黎自己玩 我睇番自己入手價同Y拍e加咩價去set

250可能有人買架
我唔知價一眼望落去覺得抵

宜加應該500蚊到 精品唔知仲有無
隻野ok抵玩 推薦

砂堡全新都係賣230

250可能有人買架

我冇落去ins 信和果d睇 舊figma 價錢好耐
要追既都差唔多追曬
有清出旺角做旺角兒女嗎

又出拎咩?

學妹呀

宜加先拎 笑屎人咩

我都未拎

過期啦 宜加d 70後 做野永遠都鍾意拖黎拖去

今日收工拎
教父賣死貨
教父賣死貨

你何嘗唔係

隻野ok抵玩 推薦

邊到有$500?想買
唔想公開講可TG我,thanks
TG:jimroot666
https://t.me/jimroot666

隻野ok抵玩 推薦

邊到有$500?想買

教父賣死貨

你何嘗唔係

笑了 蟹佬互相攻擊 教父做咩成日訂d唔玩既蟹貨返黎

隻野ok抵玩 推薦

邊到有$500?想買

上星期去好似唔見有

砂堡全新都係賣230

250可能有人買架

要追既都差唔多追曬

有無義海價 賣比我

隻野ok抵玩 推薦

邊到有$500?想買

上星期去好似唔見有

一入門口 右手面個排櫃
無就試下上網徵囉 唔好急唔係又買貴

砂堡全新都係賣230

250可能有人買架

要追既都差唔多追曬

有無義海價 賣比我

你仲有錢入? d saber 金閃走曬啦咩?

砂堡全新都係賣230

250可能有人買架

要追既都差唔多追曬

有無義海價 賣比我

所以咪要義海
好串 攻擊我弱點

砂堡全新都係賣230

250可能有人買架

要追既都差唔多追曬

有無義海價 賣比我

所以咪要義海
好串 攻擊我弱點

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞