figma 023 空頭支票展

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
前兩日行信和見到隻saber2.0賣500
聽到有人問黑saber同玉藻前
要千幾蚊

如果2隻夾埋千幾蚊差不多啦

黑saber 麻麻地架咋
之前400有找 宜加多左人玩 又升左
請問各位巴打
孤注既瑪修拎得未
請問各位巴打
孤注既瑪修拎得未

攞得了
聽聞今日返工各大玩具店門口 多人過 71
請問各位巴打
孤注既瑪修拎得未

攞得了
聽聞今日返工各大玩具店門口 多人過 71

Thzzz!!
不過未出糧都係唔拎得......
Riot Games Merch Store
https://tw.merch.riotgames.com/tw/collectibles/figures/nendoroid-ahri.html
阿璃 黏土人模型 (全球發行版)近期復出 55美金

可能就係白盒
綠谷特典版仲未有得拎so9sad

今日應該有啦
https://tw.merch.riotgames.com/tw/collectibles/figures/nendoroid-ahri.html

可能就係白盒

55美金 好貴

可能就係白盒

55美金 好貴

狗衝

今日應該有啦

佢星期六都話尋日有,尋日去話今日有,今日睇下係咪真係有先
e隻好想玩

今日應該有啦

e隻好想玩

haha
係j2睇左一集 好似幾好睇

今日應該有啦

e隻好想玩

haha

係啦~figma 我 all in gpoint 的
動畫冇睇過,不過漫畫要到中段先開始好睇,前段有d難捱

今日應該有啦

e隻好想玩

haha

係啦~figma 我 all in gpoint 的
動畫冇睇過,不過漫畫要到中段先開始好睇,前段有d難捱

哩d 好弱既男主套套都要等佢變勁先好睇
btw 做野先 早做完早收出去拎figma!
屌 放假屋企先黎停電
屌 放假屋企先黎停電

未試過停電
做野先!
今日想係信和買豬叔
有咩要注意
今日想係信和買豬叔
有咩要注意

咁大個人仲帶膠錶?
今日想係信和買豬叔
有咩要注意

咁大個人仲帶膠錶?

第一次帶錶
隻色情漫畫家土人 250 好吸引
但個樣好似崩崩地
要千幾蚊

每隻連運費千幾蚊
要千幾蚊

每隻連運費千幾蚊

橫町玩具?
要千幾蚊

每隻連運費千幾蚊

玉藻前 上網同人徵應該 500幾有
e個年頭仲有黑saber既咩
邊間咁勁
邊間咁勁

等出FGO版 好J好多
邊間咁勁

等出FGO版 好J好多

上次去砂堡個倉有,580
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞