有冇人鐘意Olivia Rodrigo 架?

65 回覆
47 Like 7 Dislike
Ethan Wacker,Joshua Bassett是但一個都好好多

我女神幻滅了
巴打係咪想講20年前
10年前已經充斥autotune同色情MV同rap
齋講autotune既話10年前更加係頂峰

20年前人地都未出世
下年出sweet
再下年又出返sour 2.0
巿場有空缺自然就會有人補上
尤其而家billie唔知做緊乜gen z揾另一個teen pop歌手都好正常
歌幾好聽 不過歌詞無咩內涵
exactly
Billie染左金毛就開始暴走……
反而Olivia寫d歌真係好貼地,作曲風格迎合到不同人口味
主要都係失戀,但最緊要唔令人反感, 呢個亦都係Olivia嘅成功之處
係怨婦級既失戀 人老左 啲歌詞第一次聽個時聽到有啲反白眼
不過都係因為歌詞簡單所以先咁入腦
你岩
諗起以前Britney啲mv都已經好色情
係初出道先純情
同Rhiana首S&M
咁我又唔係抬高緊其他pop singer 去踩底olivia rodrigo
純粹覺得佢啲歌真係無咩修辭可言
題外話billie而家搞乜
變左另一個人咁做晒所有會比人屌嘅事
再唔轉運真係變artflop同witness
Red light~~~Stop sign
Do you get deja vu ah
But I guess good for you
成隻專都怨婦咁
哇,聽sour D歌嘅時候即刻冇哂feel
女人話變就變
Sadddddd,Olivia 世一
無防彈佢一出道就有兩首8周#1 single
BTS買榜比美國人屌左好耐
係得d傻9fans睇住billboard用嚟打飛機
下年grammy咪知邊個笑到最後
唔係人人都可以比敗登請去白宮架
靠官網download
Spotify, Apple Music無晒影
鬼叫佢係當紅炸子雞咩!
上年撐biden撐到出唒面,上白宮係遲早嘅事……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞