有冇人鐘意Olivia Rodrigo 架?

65 回覆
47 Like 7 Dislike
佢應該係最有潛力嘅新人之一, 03年出世首張album Sour 嘅deja vu, drivers license, good 4 u 都好鬼正, 佢把聲真係好clean。絕對唔會輸之前嘅Billie Eilish 好多。
https://youtu.be/cii6ruuycQA
直頭係新一代Taylor,成個album 都係講佢個ex
年初drivers license 用左3日就大爆
之後出sour同g4u又係大爆特爆
紅得咁快真係第一次見
人靚寫得又唱得仲識做戲
好期待佢之後嘅發展
識貨
Good 4 u
前幾日youtube個sour prom 都好正
幾有青春feel
deja vu 最正
想問sour係咪有兩個vision
一個有粗口另一個乾淨版
上網down咗個無損冇哂D fuck好唔慣
個人覺得Traitor 好聽過good 4 u
應該會攞grammy
隻碟除左好聽之外
藝術成份都係好高
一隻碟集過去20年之大成
唱功多變 而且聽得出各個influence

半個菲律賓人,難怪咁正,又會重視菲律賓文化
賓妹照上
就係賓妹先正
全世界第二多拎國隙選美冠軍ge國家
識貨
個bridge個ahhh
比著10年前一定無人識佢
係依家2021年啲歌充斥垃圾autotune又色情mv又成日九唔搭八點都要feat啲不知名nigga rap先比個清新嘅妹妹仔紅到
鍾意
樓主有品味
應該本身好多碟都分咗乾淨版同粗口版
有E係專輯名 格離就係粗口版
What the fuck is up with THAT?
Bizaardvark OG 報到!
唱作黎講咁後生真係有天份
Driver License勁正
把聲同Billie Ellish有D似但係Billie學晒荷里活啲左膠嘢開始對佢反感
希望Olivia用心做音樂
係 好多都色情mv 色情歌
一係就炫富
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞