THE IDOLM@STER綜合討論區[57] Do you know Venus

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

我PA重覆果D可以自己組一隊連後台

就算再歐,終究還是會有被ちひろ清算的時候

ちひろ最惡唔係完全唔俾SSR你
係不斷歪炮同中重複
やっぱり石川のステージの時計、宮城の5時から1時間進んで6時になってたな
宮城 5時
石川 6時
大阪 7時
静岡 8時
幕張 9時
福岡 10時
SSA 11時で最終的に12時になってアルテマが発動するんだろうな

磨擦力

btw而家見親鐘都諗起Cronus
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

我PA重覆果D可以自己組一隊連後台

就算再歐,終究還是會有被ちひろ清算的時候

ちひろ最惡唔係完全唔俾SSR你
係不斷歪炮同中重複

係隔個POOL先畀返之前你ALLIN果幾隻
最後同場加映

mocho

有位巨巨買左好多隻 多到周街派
做左一陣野 返黎就推左幾頁
而家至返屋企

今日係早見既生日
夜晚會有佢既Live直播,大家有時間既話請睇下
今日係早見既生日

要返工,不了

今日係早見既生日

https://twitter.com/AbemaTV/status/868401103288782850
補返告知Link
今日係早見既生日

G持
但可能要高巨巨貼link提提我地
今日係早見既生日

https://twitter.com/AbemaTV/status/868401103288782850
補返告知Link

Mark低了
今日係早見既生日

G持

放心聽晚大把春叫
今日係早見既生日

抽唔到,不了
今日係早見既生日

抽唔到,不了

點抽,關係者only live黎
今日係早見既生日

抽唔到,不了

開間網媒,做大佢
今日係早見既生日

抽唔到,不了

開間網媒,做大佢

係香港只有content farm可以做得大
今日係早見既生日

抽唔到,不了

開間網媒,做大佢

今日係早見既生日

抽唔到,不了

開間網媒,做大佢

今日係早見既生日

G持

放心聽晚大把春叫

G持早見,夜晚再提我地
今日係早見既生日

抽唔到,不了

開間網媒,做大佢

http://www.bilibili.com/video/av5212427/

早排好似有人po過
但真係每睇一次就練一次腹肌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞