THE IDOLM@STER綜合討論區[57] Do you know Venus

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
決定儲石儲到紗枝復刻,但最慘係紗枝連住飛鳥咁出 live又分兩場
決定儲石儲到紗枝復刻,但最慘係紗枝連住飛鳥咁出 live又分兩場

比錢課金

儲石的同時儲埋錢
一個用石一個用錢

而家至返屋企

我部
至少換張display card先有得玩VR

我部
至少換張display card先有得玩VR

モモ

拎住花球嘅ありす一定係同我暗示緊啲咩
最後同場加映
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

モモ

拎住花球嘅ありす一定係同我暗示緊啲咩

This chance only belongs to me
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢
最後同場加映

劈死哂埋LLC就岩
最後同場加映

劈死哂埋LLC就岩

冇錯 留番姐姐比我
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

我PA重覆果D可以自己組一隊連後台
最後同場加映

ありす「people died if they are killed...」

又想開戰
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

就算再歐,終究還是會有被ちひろ清算的時候

真‧MIOP
やっぱり石川のステージの時計、宮城の5時から1時間進んで6時になってたな
宮城 5時
石川 6時
大阪 7時
静岡 8時
幕張 9時
福岡 10時
SSA 11時で最終的に12時になってアルテマが発動するんだろうな

磨擦力
DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

複製人軍圑(PA)

DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

複製人軍圑(PA)

DLLM我知錯啦
藍白信封又出重覆PA

今日都中左佢

複製人軍圑(PA)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞