[1463] I.O.I討論區(23) 請夏出道+宇少CB,請!安靜!!

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
https://www.instagram.com/chungha_official/
chungha IG

第五個成員有ig喇
不過呢個係請夏自己管定M&H幫佢管...?

佢應該唔太識用

電子白痴
https://twitter.com/kbskopd/status/868863327161597953
catch my mind~oh catch my mind~
播完可唔可以上音銀打歌

巴打好嬲
咁無可厚非ment都唔知101可以紅到咁
咁可能想食住個勢 S2咪搞國際化D 但好諷刺又唔比海外飯投
聽聞samuel係比韓妹排特登唔投佢
奶共仔講樣又未到好靚仔 rap?差幾廿皮啦 跳舞又係未夠班
D韓妹點投真係睇唔透

巴打好嬲
D韓妹點投真係睇唔透

我真係極嬲

巴打好嬲
D韓妹點投真係睇唔透

我真係極嬲

當茶餘飯後睇下咪算囉
睇完一集又係到傾一傾咁 講真唔洗咁嬲
又唔係搞到我地IOI

巴打好嬲
D韓妹點投真係睇唔透

我真係極嬲

當茶餘飯後睇下咪算囉
又唔係搞到我地IOI

我只係覺得好唔公平 不過班妹妹仔啲錢又真係易賺

巴打好嬲
D韓妹點投真係睇唔透

我真係極嬲

當茶餘飯後睇下咪算囉
又唔係搞到我地IOI

不過上季唔係都係多女飯架咩
concept評價果D好似都幾多女仔去

巴打好嬲
D韓妹點投真係睇唔透

我真係極嬲

當茶餘飯後睇下咪算囉
又唔係搞到我地IOI

不過上季唔係都係多女飯架咩
concept評價果D好似都幾多女仔去

E季D人癲好多
個票池大到D獎勵票根本冇用

唉,發覺自己越來越愛妳了

唉,發覺自己越來越愛妳了

夜啦龍二哥

你係我度揾啦入面冇野傾不過

入面去完全唔知佢地講咩
咁開個post係話金世正做咩

唔知

波台班柒頭係咁架
果個伊巴, 近呢段時間係咁開post, 標題內文不符
吹完一個又開多個, 成撚日冇睇名比佢啲標題fake左

波台野關你地咩事,唔拎你地班idol講就偷笑

我都係咁講姐...我又冇去踩場
我都係呻兩句姐
波台個朵臭個個都知

果到有絲打叫金世正
有賭波

你唔係講緊我㗎可...
禾矛賭波
璉靜第一首solo曲
KBS 七日的王妃 OST
http://entertain.naver.com/read?oid=117&aid=0002915856
KBS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞