[1463] I.O.I討論區(23) 請夏出道+宇少CB,請!安靜!!

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
新人留名

請問各位大神知唔知香港邊度仲有得賣Chrysalis 同 whatta man Thank You

信和好似仲有
歡迎新人

信和得翻miss me
如果我無睇漏
依家唯有跪求其他途徑

我果日睇仲有whattaman喎
Ig ebay gmarket應該可以幫到你

cd warehouse?

早兩日有位巴打話響cd warehouse買埋最後一隻miss me
你問下佢係邊間買

以我記得屯門沙田已經冇曬
新人留名

請問各位大神知唔知香港邊度仲有得賣Chrysalis 同 whatta man Thank You

信和好似仲有
歡迎新人

信和得翻miss me
如果我無睇漏
依家唯有跪求其他途徑

早兩日有位巴打話響cd warehouse買埋最後一隻miss me
你問下佢係邊間買

Miss me 喺九龍灣同鑽石山cd warehouse 都有
佢好似仲有唔少
可惜係已經買咗
新人留名

信和好似仲有
歡迎新人

信和得翻miss me
如果我無睇漏
依家唯有跪求其他途徑

你問下佢係邊間買

Miss me 喺九龍灣同鑽石山cd warehouse 都有
佢好似仲有唔少
可惜係已經買咗

唔該晒咁多位
新人留名

信和好似仲有
歡迎新人

信和得翻miss me
如果我無睇漏
依家唯有跪求其他途徑

豬媽好似得返miss me有得買
新人留名

信和好似仲有
歡迎新人

信和得翻miss me
如果我無睇漏
依家唯有跪求其他途徑

你問下佢係邊間買

佢好似仲有唔少
可惜係已經買咗

唔該晒咁多位

我都想要whatta man
搵到多隻話聲我知
新人留名

信和好似仲有
歡迎新人

信和得翻miss me
如果我無睇漏
依家唯有跪求其他途徑

你問下佢係邊間買

佢好似仲有唔少
可惜係已經買咗

唔該晒咁多位

我都想要whatta man
搵到多隻話聲我知

我真係上禮拜5先睇完信和有whattaman喎
新人留名

揾呢度啲巴打可能仲有淨

S2 d views咁撚誇

多成億。。。

多成億。。。

幾百萬姐

韓妹嘅力量沒有上限

咁瘦既

咁瘦既

Som

咁瘦既

Som

似縮肚縮得好勁
https://twitter.com/XALT_JJ/status/869139523954892801
召喚拳頭

活佛做乜野

活佛笑死

西鐵站見到,連gugudan個icon都冇...

咁啱隔離有Btob
https://twitter.com/XALT_JJ/status/869139523954892801
召喚拳頭

活佛做乜野

活佛笑死

-52個
我瓊好正
新人留名

揾呢度啲巴打可能仲有淨

Chrysalis仲有邊度有
新人留名

揾呢度啲巴打可能仲有淨

幫你睇左yesasia無

唔該晒咁多位
新人留名

揾呢度啲巴打可能仲有淨

唔該晒咁多位

元朗cdwarehouse望過乜都冇哂
新人留名

揾呢度啲巴打可能仲有淨

唔該晒咁多位

元朗cdwarehouse望過乜都冇哂

IOI手足真係好手足情心

西鐵站見到,連gugudan個icon都冇...

咁啱隔離有Btob

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞