asso interview 衰撚左

94 回覆
2 Like 7 Dislike
巴打
我都係末代al
我都曬咗一d時間
我都係靠asso今年先上得返u
努力去做自己想做嘅野
唔好令自己後悔
一年見唔少你呢種人 講到自己好大決心冇野輸又乜又柒 最後都係得個講 廿幾年都係廢柴真係有原因

兔唇

我想架

如果你有

一早自殺死了

我話你得個講字呀 駁我啦 淨係識攞個病做擋箭牌
人地講得無錯喎
Interview都喎得有無諗過你入到去都唔會聽得明人地講乜
去到最後咪又係quit
一年見唔少你呢種人 講到自己好大決心冇野輸又乜又柒 最後都係得個講 廿幾年都係廢柴真係有原因

兔唇

我想架

如果你有

一早自殺死了

大把人兔唇一樣咁過 你咁講都係想人可憐你姐? 點做正常人??

兔唇

我想架

如果你比
一早自殺死了

事實我人生好多事情活動俾外表限制左
咁既歲數讀asso 就算比你博到上去 讀完都2字尾

完全不介意

我對人生已經不執著

幾多歲我都要做自己想做的野

我經歷過極恐懼(被迫自殺)

個心已經死亡

現在的我只想做我想做的事

不諗未來

明天有可能撞車死

我只活在當下,感受當下,不諗未來

你想要校園生活既,
大專院校根本比唔到你
大專既同學=你同事
中學既同事先可以close
想要中學生活根本唔應該番大學讀
已經係兩樣野
大把人讀大專冇朋友,到時你又話升完上去冇朋友,人生已完
人要明白讀完大專=只有兩三好朋友,其他人根本唔close=同事
比同埋你pt 讀書要八年
Fulltime要四年(你係fulltime生活夠錢用咩?)
勸你就做中學,小學助教,識下朋友,仲有校園生活啦
支持樓主,不過interview果度點都prepare下先,格硬背都背定幾句,備用
有冇諗過自己係咪真係想讀書
如果有心既 點解唔學好d英文
讀i大囉 夠分即收
我同你一樣 不過早你兩年al 27歲先讀hd 依家先完sem2 成績幾好

唔好放棄

巴打讀咩科?
讀i大囉 夠分即收

16 分
讀i大囉 夠分即收

我家下想轉科

ok?
讀i大囉 夠分即收

我家下想轉科

ok?

點解要轉?

ive唔係有幾個選擇填既咩, 唔岩咪簡第個
讀i大囉 夠分即收

我家下想轉科

ok?

點解要轉?

ive唔係有幾個選擇填既咩, 唔岩咪簡第個

家下lock 左
求救,今年無書讀我自殺

反正我都已經死左

你幾個月前講到而家
依家6月都未撚到,又未放榜
大把人放榜果日先衝去報添啦,學店根本有錢就收
樓主係驚既就唔該interview前背定個self-introduction先啦

利申,上年8月中先報+interview, 即收
報學師scheme / ive , 面對現實
樓主成日用自己個病同番工做藉口
又要做伸手黨
根本好多野只要你上網check就會知道
如果成25歲 interview都唔會/唔識/唔知準備
咁其實你係咪要應該好好諗下依啲唔係你個病嘅問題
係你個人嘅問題
唔好永遠都拎住啲藉口去解釋自己嘅失敗啦
開頭都覺得你幾慘
但追完post完全唔覺得你有幾大決心要改變
報學師scheme / ive , 面對現實

肯面對現實未, 我好錫既一個親戚細路都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞