拳願奧米加集中討論區35

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
刃牙
好簡單,地下拳賽揾既錢一定無地上拳賽咁多,唔止對拳手,對搞呢啲拳賽既老闆黎講都係一樣
邊邊揾多啲,邊邊就會有好啲既訓練,有專人mon住你身體狀態、飲食、訓練
呢啲都係其次,對運動員黎講,最意外又最影響發揮既就係「傷患」,邊一邊會有最好既醫療團隊,去跟進選手既傷病,又係唔駛講
同埋正賽一定都唔安全,打到當曬缸家常便飯啦
就算有地下拳賽,都只會係啲無實力,唔入流既二級選手去打,比你係世界最強,你都想喺表舞台拎最大既光環啦
你一手揸佢春袋,佢一拳轟你下巴,你估邊個傷啲?
一個就視線水平目標,一個就視線之下一米,你望就比人睇穿,你唔望又好難打中,下勾拳?幻想下幾大動作先啦
唔好再神化撩陰插眼啦,根本已經好多人講過,呢啲打法命中低風險高,正常人根本唔會用,好似插眼咁,劏過牛眼都知眼角膜幾硬,仲未計打唔中會插到眉骨/鼻骨,拎寶貴既手指節黎換一野插眼,點睇都唔值,人類發明「揸拳頭打人」呢種方法,真係求其諗出黎既咩
得中國功夫先會見主流用啲咩就反其道而行咁吹奏
插眼 撩陰腿唔係唔可行嘅
無論係專登定唔小心 UFC都不時會出現
但呢啲插眼撩陰嘅前提係打得中對手先

呢啲運動選手唔係唔識插眼 只係唔去用呢啲陰招
Stipe 好有品 都好肯定日常訓練唔會專登練插眼
但佢被DC插到火起 都可以插返DC轉頭

可以插眼撩陰 呢啲世界頂尖嘅運動選手更得人驚

佢有打今屆奥運
朝倉未來已經變左youtuber
啱先果場台灣三個犯規日本就贏左
漫畫先會不斷投摔
打比賽嘅人人都狠毒, 只係表世界有規矩跟咋。
大把世界級係細細嗰係暴力環境長大,只係大個咗個EQ更收放自如
規則係用嚟保護弱者,有規則都打唔贏,無規則你只會輸得仲慘
求道之拳係冇出定係翻譯組唔想辱華冇再做?
作者無畫
竟然咁少人討論今集 係咪太垃圾
軟綿綿漢化係咪唔做
有睇佢呢個系列
好撚癲喺街度問人好唔好打 好打就嚟
點知知知比佢撚狗咁撚
佢啲𡃁都夠贏晒
冇做好耐
越寫越廢
啱啱睇完日本仔打奧運柔道,如果嵐山參加應該一秒一個對手然後攞金牌
如果拎一本就分勝負正樹應該光速比嵐山收皮
武士 舉重 標槍 撞鉛球 擲鐵餅 都應該金牌
睇佢話要帶那須川天心去靈探
天心竟然好撚驚鬼 笑死
天心最驚黑鬼,尤其是打boxing嘅黑鬼
人地唔用陰招都打到世界級,用埋重得了,係地下太小錢同風險唔成正比先唔打
武士個種超人體質 , 佢唔係唯一一人

俗稱超人體質即使是全世界過去也僅僅確診了幾例。其攻擊力可以粉碎鋼筋混凝土,就算上了年紀肌肉纖維度也不會退化肌肉力量會隨著年齡不斷增長
講白啲黑拳就係比啲唔入流但搵命搏嘅人打
一膽二力三功夫 本死去打咪升一兩級
但對頂級選手都係唔入流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞