拳願奧米加集中討論區35

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
其他拳願直到依家完全唔差,當然有比較之下 就覺得同part1 差好遠,但始終幾好睇
睇得出今次比賽純粹係鋪墊only,同上一套唔同
之後會有更多打鬥故事,期待
難分曲與直
前ufc選手Luke Rockhold降服一隻牛

https://youtu.be/18uoJc_yNr8
睇幾多次都係咁好笑偷雞仲要勁認真講大仇已報,明明只係比人打左落海
阿拉伯應該點都重勁過某d 第一輪就收皮既選手
例如米奇老鼠,因幡
其實因幡幾屈,你力量無關林level(低功率預借可以拉斷頭髮,但同關林打和)技巧再高都輸,而關林係有怪力,成個淘汰賽力量可以同關林比嘅應該唔夠8個人
一嚟就鎖頸 我以為佢係隻牛衝過嚟個時先鎖
其實關林真係好勁
有仙術嘅黑人同關林打都只係64波
好似係現實系同仙術系打得最近嘅比賽
餓狼完左,有英文版
仲有拳刃傳,係講愚地獨步後生
但得五話
https://mangakakalot.com/chapter/baki_gaiden_kenjin/chapter_1
究竟咩人會J勇次郎?
烙印
揾人完左佢,畫埋個尾啦
咩人都好啦,就算係板桓都好吖
要點練先可以拮穿肌肉
差好遠喎 第1部在格鬥上 係感受到俾佢打/ 好有打擊感

第2部 完全冇左第1部呢個感覺 幫我R痕咁
差好遠喎 第1部在格鬥上 係感受到俾佢打/ 好有打擊感

第2部 完全冇左第1部呢個感覺 幫我R痕咁
將第1部比較 出面9成以上既格鬥漫畫直情係垃圾
我暫時睇落呢部只係平庸,但都覺得依家只係開端
二虎流擋子彈都得 呢啲濕濕碎啦
關林同黑人相性好差,其實無得打
我覺得係因為第一部會畫骨折骨裂嗰啲透視圖
同埋每接一拳 個角色係會有傷
會影響形勢

第二部好多時都硬食但無影響之後行動
之後就突然話最後一拳就可以KO對手
關林下下硬食對冇乜邊個係相性好
可能對零呢啲glass cannon會好啲
不過就係關林對住相性咁差嘅黑人都打得咁精彩先真心佩服
硬食唔係問題,連反傷絶技都廢埋,點打打零贏面仲大過打黑人好多
原來今晚更新
無人留言
垃圾冇人睇
今場悶到爆
屌你老味又話舊作角色
俾人打甩左個面具以為終於知道乜水
點知原來整左容
仲要連招數都係手術整出黎
結果同前面d描寫一d關係都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞