【ViuTV 【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (20) 牙牧唔好走呀!

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
唔知點解我覺得戲入面真係封印咗AL個顏值30%。
期待睇闔家辣啊 雖然睇造型好似又係好9咁 但edan真係搵到啱自己條路發展
靚仔E先生樣就等今個月solo J mv啦
呢個真...海外用戶嘅我幾時先可以射VIU上電視睇
唔想下下等youtube 遲成個禮拜
呢段真係好正
身為日版fans既我呢一段鍾意港版多過日版
阿牧好細膩好深情
田田真係feel到佢嗰種唔知自己想點唔知應該點做好似小朋友既感覺
俾人錫完之後摸返自己個頭真係好可愛呀
loop左好多次
正常嘅未遲未遲
佢d舞台演出都好好好好睇
始終呢套用喜劇幫觀眾易啲入口
仲要大部分笑位都集中係田田同唔同人嘅互動到
做到唔老尷已經唔易
琴晚天橋登神都發揮得好好睇得好舒服
但都好驚搞笑呢條路會限制咗佢 變咗TVB德斌2.0
都希望佢會有其他新嘗試
又有新歌
7/7都有呀
大叔的愛片尾曲from牧牧
咁當年都諗唔到暴龍哥依家做到暖男爸爸啦 依家有機會緊係把握咗先
好似田田同闔家辣咁 都已經唔係單純得搞笑仲要唔老尷 一樣有深情戲有認真戲份
啱啱先3集 仲要係edan比較重戲份嘅第一套主打劇 未來仲有好多機會嘅
證明kk同老婆冇生小朋友 唔識點餵人
好鍾意呢幕 全程睇到心心眼
心軟牧+無辜田

同埋鍾意劇情安排牙田講2次淨係鍾意大波妹
第一次係講畀KK牙牧知
第二次其實講畀牙田自己聽 佢說服緊自己唔鍾意男人
係仆街田

呢幕真係做得好好 ft.牧牧紅眼淚光
比起日版真係呢幕靚好多!
Agger!
睇完順毛田再望返office look個頭有少少衝擊
期待之後嘅感情戲見到登嘅發揮
台灣朋友可以上KKTV 同步睇
推薦咗比台灣朋友, 佢昨晚可以同我即時討論劇情

KKTV 有viu 專區
台灣朋友見黃德斌有做白卡街, 話想weekend 開嚟睇
我應唔應該阻止佢
岩岩追番日版
登呆滯樣
有冇人知兒登個返工背囊係咩牌子
牧田不可逆+1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞