【ViuTV 【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (20) 牙牧唔好走呀!

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
你當後宮漫畫咁睇囉,9成女角都鍾意男主角可以任上又正常咩
睇完調教你mirror同呢套之後 有啲俾AL吸引左
我都係
牙牧真係完美男人
一齊嚟喚醒內心深處嘅灰姑娘心吧

以前見到綁鞋帶會諗起太陽的後裔
依家會諗起兒登同duck bun
我覺得大家睇田田嘅角色仲係集中咗佢會搞笑令大家好開心嘅位
但未感受到田田角色難拿陷嘅位 係好難做到佢啱啱好
有少少誇張 但大家又接受到唔會反感 仲要覺得田田好可愛

相信之後更多感情戲 大家就會發現到更多edan嘅
佢琴晚天橋上嘅表現已經同之前兩集好唔同
其實喜劇係最難做
難過感情戲好多
有冇人同我一樣睇大叔的愛睇到扯晒旗
https://lih.kg/2596454
咁呢個一定la
一個演左10幾年
一個真係重啲戲份既得男排
係㗎 明會同日版做比較 有進步位就一定㗎啦
不過都見到唔少人覺得田田做得好啊 普遍都話睇得好開心 同覺得田田好可愛
相信後面多啲靚仔shot同認真mode會令大家多啲見到edan嘅另一面

反而想見多啲田田靚仔樣 好難得去到第三集終於有個順毛田J吓
表哥同Doris
溝姐姐嘅小朋友
Agger 一開始有啲搞笑浮誇 要少少Gimmik係合理嘅
劇情走過去 希望會見到Edan細膩嘅演技
同埋等新年睇闔家辣
監製都好鍾意依一幕 一場好戲要兩個都咁俾到戲先會令到觀眾心動
https://www.instagram.com/p/CQxdYbxge8C/
究竟會點開始追
依家都係口花花階段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞