北大博士鄭松泰正式歸邊:支持陳雲上熱時!

34 回覆
3 Like 4 Dislike
熱普城已經痴咗線,一開始鬥中共,慢慢變咗鬥泛民,再來鬥本民青,到今日變成內鬥。

呢個聯盟你話唔係中共指派落嚟攪散本土派我都唔撚信

睇番老共過去嘅歷史
無論係海外或係喺佢哋完全掌控嘅管區
佢哋最鐘意同擅長培養超大量嘅間諜/特務
滲透各個階層
尤其係鍾意搵呢啲特務扮對立派系嘅頭領
以老共嘅心狠手辣,你以為喺佢哋完全掌控嘅管區裡面
果啲旗幟鮮明嘅反對派真係可以咁完好無缺同消遙自在咁喺呢度生活落去?
如果係真嘅,以佢哋嘅龐大情報網,未萌芽之前已經被消滅咗喇
就算僥倖生存落嚟,佢每日都會用盡各種邪惡手段折磨同搞死佢哋
認賊作父
認賊作父

嗱,你咁講就唔啱喇!

人哋幾時有認過人類做老豆呢!
我其實唔明點解要棄毓呢保廢老
毓民都係俾俾下錢冇俾姐
條廢老咩都冇俾仲要熱狗出埋錢幫佢

大躍進失敗 > 毛失勢 > 搞壇文革亂柒咁鬥 > 全國大團結山河一片紅 毛上神枱

鬥走廢老唔係目標 只係過程 碌撚慘成劉少奇
我其實唔明點解要棄毓呢保廢老
毓民都係俾俾下錢冇俾姐
條廢老咩都冇俾仲要熱狗出埋錢幫佢

大躍進失敗 > 毛失勢 > 搞壇文革亂柒咁鬥 > 全國大團結山河一片紅 毛上神枱

鬥走廢老唔係目標 只係過程 碌撚慘成劉少奇

陳雲係未登天子位,先置殺人刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞