北大博士鄭松泰正式歸邊:支持陳雲上熱時!

34 回覆
3 Like 4 Dislike

仲以為佢會完全唔理,變到好似陳浩天咁
對佢好失望,師父畀狗恰到上心口都咁
重爭個男神靳
希望佢俾共狗彈劾
沒有黃毓民我們什麼都不是(鄭松泰,2016)
果然什麼都不是
終於可以捧新靈童陳浩天啦~~
果陣時唔係喊哂口話冇黃毓民我地咩都唔係咩
唉也
個天下真係你地架
有d奇

點解要親陳雲果邊

利益角度上
有d奇

點解要親陳雲果邊

利益角度上

因教主係唔會過佢D教徒比虫泰,相反虫泰佢重有批熱狗支持,佢跟教主無得繼承教徒,另一面連批熱狗仔城邦傻佬都會無埋,你係虫泰都無得揀
諗起佢地話陳偉業真係打冷震
歸乜鳩邊 蟲太不嬲都係熱狗
熱普城已經痴咗線,一開始鬥中共,慢慢變咗鬥泛民,再來鬥本民青,到今日變成內鬥。

呢個聯盟你話唔係中共指派落嚟攪散本土派我都唔撚信
屌佢老母,有冇人記得選果時有晚喊哂話咩毓民最後一次選,又話師父又成,扮撚哂正義,咪又係自己組織行先
屌佢老母,有冇人記得選果時有晚喊哂話咩毓民最後一次選,又話師父又成,扮撚哂正義,咪又係自己組織行先

碌撚只係一條教過我既契弟
熱普城已經痴咗線,一開始鬥中共,慢慢變咗鬥泛民,再來鬥本民青,到今日變成內鬥。

掃黃行動好波
CK先見之明

我又唔同意你依個痴咗線個見解!其實佢地由頭到尾都係搵信徒
首先佢地target係反中共既方向一群人,然後定義左為較激進光譜,就先要係泛民到搶一批偏激進客源,本民青同時間都係泛民間相同需求吸緊班偏激進客源,到到泛民偏激進客源都被兩派吸納盡後,依兩個派系就變左互相競爭由泛民出走出來批客,所以依兩派就變成互相攻擊搶客,到到現在男本民青被689&中共打擊後,熱普城就變成3個分離組職相互搶客局面
一早話左佢好怕黃洋達,唯命是從
政治投機派始終都係政治投機派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞