三小俠 永恆冒險 Steam國際版

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
game已del
唔撚同你kog每日login刷coin儲兩日poin先打得一次 event
魔4
覺得自己浪費咗幾日玩on9驚
Coin可以打絕望煉煉

再唔係你對戰AFK已經有
原來係打event
我柒左
個對戰afk刷經係點
重點係張卷要兩日出一次
想話玩下其他地圖要cd 遷就佢時間日期好on9
coin我有百幾個 換咗80武仲淨低四十幾 想話草吓換埋一套
諗諗吓覺得自己打個機仲要配合隻驚啲時間玩
唔講以為玩魔獸

等同玩lol 想玩戰棋 每個鐘00-20時候先開放 唔係你打返一般
特別mode俾三張免費卷 用曬每場再買啦
想免費玩?得 草兩日開一場啦

覺得俾佢撚緊
70lv打後

入對戰房名叫exp farm嗰D

之後乜柒都唔駛做 5分鐘至少有10-20/100既 exp
以前打300嗰碎片俾佢撚得仲勁
話說特別入埸卷有冇得用coin買
打4轉個任一粒鐘一場想點?
輸左又要再等
好冇癮
好似係一個鐘一場
一日最多贏2場
唔該, 以為每日最多試兩場
咁下粒鐘再打過
我見唔到有 coin換裝卡藥水石之類 見唔到入場券
商場gp無 得vip同point有
point每日半個鐘500 草夠兩日換一張
但如果你想玩下champion 同樣要買或者等

我唔同佢癲啦
KOG真係唔係一般既垃圾
一個鐘一場
每日最多贏兩場 輸等下個鐘再開
輸幾多場都得
未開服就同你地講一定搵唔返回憶私服都要刷稱,算9數啦,目前三小得手機版叫仲玩得下,再唔係就去隔離撚艾爾
又輸多場
仲味見到boss
睇黎都要死多幾日先識避d技
想問下呢個有無得轉中文版
down完 連隻game都開唔到
有冇人一齊打 名:Scaregama
巴哈有人整左
又等下個鐘啦
其實唔好亂開技 見到danger開1技保命以經可以死小好多
你有留魔其實基本好難死 jump有時避技都唔洗開
又可以留魔開技食幾下普攻
連打果時食陣cd 就按實自己出1技避攻擊 佢出danger按實出1技時間係啱啱好
習慣下自己按實出技
cls有咩理由部腦玩而家啲驚唔lag反而玩gc會lag
本身之前玩gch都會lag 但可以較番用directX11咁就順好多
而家steam版擺明同一個問題 但搵唔到位較
steam 跟本無撚理過,金照吸,彩你都on9,有乜理由會咁lag
依到嘅巴絲玩邊個ser多
定係無分別太耐無玩唔記得哂
原本想玩番,點知咁多劣評
其實真係唔係咁差
我唔知 打怪係點
我打開對戰 個感覺都翻返嚟
係成日卡場

打怪刷裝的話 我唔知分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞