三小俠 永恆冒險 Steam國際版

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
呢隻game pvp佔8成
但完全打唔到PVP, A一下兩秒傷害先出黎
除非你對面條友一樣係香港人, 咁就冇事
咁樣打無癮啦, 打副本順有閪用咩
副本game嚟架喎點會pvp8成
我以前玩果時幾乎只pvp
早期係pvp 香港當年搞比賽都係pvp 之後去韓國打
以前還以前呀,後尾咁多角色,佢都平衡唔到pvp,中期都已經冇比賽啦
down左黎玩
知唔知點解用狄奧個陣普攻成日A得一下
完全玩唔到
有玩,但係個青銅稱好肝...打次元門又唔計怪
由開服到宜家我都未解完,然後仲加多個預言稱
而且冇乜圖好打,因為傷太高,一係就預言冇稱冇人要
原來莓4轉職任唔駛打champion mode 普通都得
Pvp好lag
技術比人屌打不過玩死谷死哂啲命唔知做乜完唔到game
等對面走哂就贏
夾人落街
做乜變到一隻角色 一隻角色咁用
之前自由轉角
比幾個位開角色用
逼人課金買車位
終於記得當年點解棄game
莓3莓4普攻連擊多hit邊單hit,傷害又無多返
寵物回mp又大nerf
打到上去戰慄之巔高層完全唔夠打

寵物由共變非共用。。。唔共用都至少降低返個入手既難度呀
打幾十場至出一張桑立托斯既製作書
魔3 技術型玩家既最愛
仲記得早期 有幾隻魔珠寵勁到爆
有隻飛個四方陣出黎Pvp直接秒殺人
黑龍 唯一回到ap魔寵

個個都帶死一隻萬能黑龍
雖然魔3仲可以耕田
但係係最底層無得耕田本身都剩係得z up 既連爆做近距離普攻輸出
宜家呢個都nerf埋啲怪一埋身就打唔到&回唔到mp
結果玩到上去都係用一轉雷擊
KOG好似都係無反思過個陣點解咁多人棄game同執
當年既玩家到今日應該唔少都返緊工
其實食相唔咁肉酸既話真係會好多人課金
有人開公會嗎
因主要佢係for你玩技能樹,不過係咁撚悶
玩手機版好過啦,個隻有心做好多
真 又lag 又改到唔知點咁
開一陣都想關games
隻隻角色都要由頭打副本

小愛跳攻 都改到唔係打掉人
打山谷打唔到人落街
琴日第一日玩就見到人用無限mp掛

點課金支持呀
70lv之後要做啲咩
啲裝廢到喊 點先有裝 仲係得63lv裝
對戰lag到仆街 打完都唔知打咗未
又成日完唔到場
到底有冇心做
S1 卡查 難打到顛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞