2020-21 NBA季後賽討論區(58)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔係蝗死去湖既話湖分分鐘重黑暗緊
同埋拎到Champ犧牲資源有咩問題
鹿網都係拎曬D Pick去Trade人啦
榮狗又唔計
Pg係女人,啞狗係賤種(私下招募同玩其他球隊)
做咩係到打稻草人話佢25呢
係,同埋睇返當時去作客球迷反應都估到邊個最黑人憎

pg 作客okc
可愛作客馬刺
呢兩個球迷都冇咩大野

屌你kd作客okc成個場都係cupcake
lbj作客猗唔洗講
比人燒波衫呢樣野我唔肯定佢之前有冇出現過
但被帶起呢樣野真係佢
唔敢講其他隊既球迷,太惡

換走PG+WB拎左SGA + 前前後後十幾個pick
黎緊重建條路算幾好行
g league
開天眼咪好
日日比班傻9屌喎
其實外國啲okc廁fans都好少屌佢地
啲猢迷最多都係笑鳩pg
佢哋宜家仲係咁叫Kawhii come to lakers
開咩天眼
嗰陣OKC幾年都一輪遊
球星走咪換asset再黎過

Nba 生態係咁架喎
雷霆眼光好又唔同嘅
生你老母態咩
渣撚住兩粒當打all star
歷史上邊隊會無啦啦主動換走晒兩件重建呀

想知喎
拎住兩粒星輸左就要rebuild

咪連登仔呢到每round都發生緊
球星話語權不嬲唔細
除左主動叫走,迫球隊簽埋啲又大又貴既約,又或者老點玩球隊pick邊個再拍拍羅友走都有啦
你咁搞到人好尷尬
最記得之前有條友話鹿應該trade 左字母重建
啞仔都幫刺拎冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞