2020-21 NBA季後賽討論區(58)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
同WB一隊唔計
應該唔係近年要講已經有榮狗早過佢
咁除咗dame同curry 之外仲有邊個唔係259
打到完約走人=反感

未完約走人=有品

屌你襯43歲拿拿臨死撚左去 換個個腦 18年後再上黎討論囉
個陣季中傾緊trade 唔係佢罷打
佢一路都肯打到季尾
所以咪話,都係潮迷同占迷憎姐

https://youtu.be/NzA1JSCDpXc

okc迷都未憎paul George,就有其他球迷「幫手」okc憎埋一份

潮人迷憎pg我都明白,始終真係玩過湖人

但lebron james球迷有乜資格憎湖人被玩果段黑暗時期都冇經歷過,三姓家奴拿資源。最撚25 就係rmbj,為左錢自己人格都可以25埋。有咩資格憎
下年啞狗轉隊佢理撚得PG死
邊四隻259? pg kawahi kd? rmbj?
照你咁講 你無得反nba任何一個球員

有咩資格

nba球員又唔係你老母個閪入樽

有咩資格反佢
OKC fans不嬲都warm
比著PG係第二隊玩呢啲 一早燒晒波衫啦
hayward
講25邊個夠RMBJ同Kd比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞