剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(196)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
巴打形容得好好,我同初戀女朋友散左一個半月,初期時真係日日都mon住佢d ig story,每睇一次就受傷一次,之前決定直接del左ig唔用,但最近又好唔爭氣咁down返

睇返佢既story,個心情仲係會有起伏,先知自己從來都無放低過佢連自己個icon仲係同佢既合照都唔捨得/無勇氣去換

明明知道佢已經唔再鐘意自己,但都仲係會諗點解佢可以咁狠心,兩年半感情話放低就放低,唔通佢一d留戀都無?
巴打唔係講笑,一路睇返上面你d回覆都覺得你講得好啱,我自己都係分左手都仲想為佢付出,但其實當佢對我無左感情之後無論自己再為佢做d咩,佢都唔會覺得感動/多謝你

我都好想有決心唔再睇佢story同換左icon,但呢一刻真係做唔到,你可以話我唔捨得,好懦弱,無勇可能del返ig係暫時最好既辦法

為左佢我真係可以付出自己一切,但換黎既就只有心痛同絕情,點解要咁對我?
我前女朋友係臨分手個段時間都同我講過同一番說話,佢話唔想我為左佢付出哂所有,好似全世界圍住佢轉咁,佢話唔想我無左自己,同時亦俾左壓力佢

我個陣其實唔係好明,但衣加諗返起其實佢係已經唔再愛我,當你愛一個人既時候唔係正常都會想為對方付出咩?俾著啱啱同佢一齊拍拖既時候佢一定唔會咁講,所以我先肯定佢對我既感情已經變左
Del左fb,ig果啲先迫自己唔好到留意佢,令佢消失係自己既生活之中。等你有決心再重新出發
當佢覺得你為佢付出係煩既行為,佢已經冇左愛架喇,無論你做乜都好都係會令佢討厭

一拍拖果時又話鍾意我痴身關心佢,眼中得佢一個,分手果時又討厭我痴身關心佢,眼中得佢一個
有無人係因為唔上進而比女朋友分手
點樣唔上進法唔上進依個分手理由真係似藉口多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞