Alpha Go同我玩過三關實贏唔到我

460 回覆
652 Like 15 Dislike
假膠尼。
如果係真嘅樓主仲留喺世上做乜
各位巴絲唔好笑樓主啦
樓主好明顯係乖乖仔黎
求學階段都係認真讀書
識過三關已經好勁,應該連天下太平係咩都唔知

嘩好懷念 天下太平
想係到玩番場
呢局唔計

好撚廢
Round 2
⏺⬜️⬜️
⬜️⏺⬜️
❌⬜️⬜️

落呢步既巴打又係奇材

樓主已經智障 仲有個衝出黎
https://www.youtube.com/watch?v=HB07EkSyS6k
送大家一段片
第一次睇好好笑
笑到我扯晒蝦
為提高連登質實.

我係到出個題....

有無人識/設計一個 neural network 類的過三關 AI出來?

(唔該好同我跳番去if then less 0個個層次唔識)
為提高連登質實.

我係到出個題....

有無人識/設計一個 neural network 類的過三關 AI出來?

(唔該好同我跳番去if then less 0個個層次唔識)

數呀文盲.
為提高連登質實.

我係到出個題....

數呀文盲.

該呀文盲, 收板啦.
為提高連登質實.

我係到出個題....

數呀文盲.

該呀文盲, 收板啦.

皮呀文盲.
為提高連登質實.

我係到出個題....

數呀文盲.

該呀文盲, 收板啦.

皮呀文盲.

。呀立盲。
以前打電話玩井字過三關,玩左成千幾蚊,比老豆打獲金!
以前打電話玩井字過三關,玩左成千幾蚊,比老豆打獲金!

腥今年幾大?
樓主
ken_17
尤利.諾伯特
為提高連登質實.

我係到出個題....

數呀文盲.

該呀文盲, 收板啦.

皮呀文盲.

。呀立盲。

文呀文肓。
笑撚到仆街
個post笑撚死
感受不到對過三關的愛
第一局 連登眾巴打(先) 對 12614(後)
1. 先手方第一步搶佔左上,以奇招偷襲。
2. 後手方進佔中腹,與先手方奪取實地成對比。
3. 先手方佔據右下角,與左上角一子夾攻中腹。
4. 後手方擴展至左下角,希望藉此打破夾攻。
5. 先手方控制右上角,令後手方顧此失彼。
6. 後手方投子認輸。
賽後,Alpha Tic-Tac-Toe 指後手方第一步表現「完美」。12614 表示:「中途我一度認為勝利很接近⋯太緊張的緣故,我下了一些不好的棋。」
第一子,天元必和
為提高連登質實.

我係到出個題....

數呀文盲.

該呀文盲, 收板啦.

皮呀文盲.

。呀立盲。

文呀文肓。

盲牙立盲。
為提高連登質實.

我係到出個題....

數呀文盲.

該呀文盲, 收板啦.

皮呀文盲.

。呀立盲。

文呀文肓。

盲牙立盲。

文呀立肓。

仲要玩幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞