Alpha Go同我玩過三關實贏唔到我

460 回覆
652 Like 15 Dislike
同個大陸仔一樣,未對就話贏緊
⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️⬜️
有人玩嗎

打和
唔洗玩

有興趣嘅你試試佢,佢咁擺係第三種行法,一樣做到雙頭蛇,我細個試過,輸咗次

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

到雙頭蛇,我細個試過,輸咗次[/quote]
⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

戴定頭盔,因年代久遠,已經唔記得點行,有高手識呢招,可代為解答
不如你返屋企做宅男 唔好出黎獻世
⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️⬜️
有人玩嗎

打和
唔洗玩

有興趣嘅你試試佢,佢咁擺係第三種行法,一樣做到雙頭蛇,我細個試過,輸咗次

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

到雙頭蛇,我細個試過,輸咗次

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

戴定頭盔,因年代久遠,已經唔記得點行,有高手識呢招,可代為解答[/quote]
⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
❌⬜️⏺
🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘
🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘
🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘
🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘
🔘🔘🔴🔵🔘🔘🔘
🔘🔴🔵🔴🔘🔘🔘

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️⬜️
有人玩嗎

打和
唔洗玩

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

到雙頭蛇,我細個試過,輸咗次

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

戴定頭盔,因年代久遠,已經唔記得點行,有高手識呢招,可代為解答

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
❌⬜️⏺[/quote]

應該和咗,但有冇高手識呢一招?
⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️⬜️
有人玩嗎

打和
唔洗玩

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

到雙頭蛇,我細個試過,輸咗次[//quote]
⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
❌⬜️⏺

可能係你之前後手(❌)行咗呢兩種:

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️❌

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️❌⬜️

打和
唔洗玩

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
❌⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️❌

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️❌⬜️

除咗呢兩手,如果行中間,對方一樣有多一次兩頭蛇的機會,我就係唔記得呢個

打和
唔洗玩

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
❌⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️❌

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️❌⬜️

除咗呢兩手,如果行中間,對方一樣有多一次兩頭蛇的機會,我就係唔記得呢個

後手第四步行錯?
⬜️⬜️❌
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌❌
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⬜️

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌⬜️
❌⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️⬜️❌

⬜️⬜️⬜️
⏺⬜️⬜️
⬜️❌⬜️

後手第四步行錯?
⬜️⬜️❌
⏺❌⬜️
⬜️⬜️⏺

⬜️⬜️⬜️
⏺❌❌
⬜️⬜️⏺

也不,就係呢兩手之後,可以有second chance
所以話, 中國人既性格真係天生臭串
我先講一講我既經歷

我以前讀小學四年級, 數學全班第一, 83分
老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」
結果我獲得全班掌聲, 連老師都親毛讚揚我 勝不驕 既精神

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如
笑撚死 成班沖出黎柒
我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

我都話:「我唔會因為咁就驕傲, 我會繼續努力, 去到100分」

事實證明, 19歲柯潔 係人格上, 連我小學四年級果陣都不如

離咗題喎
我先講一講我既經歷

老師叫我發表感受

離咗題喎

你依家咪又係讚緊自己
過三關棋譜
諗多幾步先落棋啦
呢局唔計

憨鳩仔
假膠
過三關都輸
我諗我要重新學過過三關
就算AlphaGo贏得了樓主,但它贏不了我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞