地方女兒需要骨髓,權貴爸爸安排場地搞配對?

957 回覆
1539 Like 161 Dislike
推到佢魂歸地獄
諗吓都知啦 去驗但啱話唔捐 有哂你資料 喂 係你自己話驗 到時咬住呢點嚟搞你已輸了一半 講法律?講人權?同班邪惡嘅賊講道理?

叫人去驗之後玩嘢 一係弱智 一係狗 佢地已佈定個局 等獵物跌入去

咪信個d叫人去驗玩嘢的人
你想害人 狗?佢地俾咗幾多錢你係度宣傳?心腸惡毒
Serena死咗未?

利申:問下啫
你啱呀 所以叫人去驗玩嘢嘅人根本唔知咩居心
咪係。人地得一粒女,仲想玩野,真係未知個死字點寫
唔好話用權就算用錢買起玩野條友都綽綽有餘。
你講得啱 個條友一味死撐 但一直迴避我地問題 係鬼就肯定 只係唔知係收咗錢pr 定係獻世派d狗

佢地一定係有陰謀 驗啱一定會夾鳩人去捐骨髓 無謂去送死
好可疑 咪制
到時上門塔你去捐
驚做手術唔捐?

ok 咁唔使驚 死人係唔會驚嘅
死左佢算啦
驗到岩唔捐都唔知會唔會突然被失蹤左
有個仲簡單D方法
搵CCTVB東張西望搞鳩你
日日係你屋企門口捕你,問你點解縮沙唔捐,然後佢老豆老母受訪時眼淚口水鼻涕一齊流晒出黎,好快你就會變咗藍絲+港豬+淺黃公敵
夠鐘就食藥啦
知你合適又唔捐

洗錢搵定大陸醫生
再搵人夾你走,
好似保護佳哥咁保護你
一直慢慢抽,
醫到個女好返晒就擲你落海

你梗係無睇過大陸果d
器官養豬場新聞
都係長期養批盲流供食供玩
有人要就割完俾2萬趕走
揭穿咗發爛渣?又係叫人食藥 咁多人問你相同嘅嘢 全部都要食藥?

凌晨5點都出貼 你都好勤力喎 有ot費?
圖都冇,唔好出黎獻世bye
其實得一粒女,直接出錢買咪仲快,仲等人捐,都唔係好錫個女姐,如果係我個女,傾家蕩產都要盡快啦
可能出了暗花啦

但係肯賣的人都唔知有無命收到錢

收錢一揚就會告得

好肯定 賣骨髓個人之前唔會收到錢 賣之後 權貴就會揚開件事 到時黑警就會拉賣個人

買個位 乜事都無

昨日定前日先有個支那富二代 三條控罪唔成立

呢位權貴睇怕都一樣

推一推 救得一個得一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞