[League of Legends][453]用左Logitech K/DA 裝備=贏

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
有冇銀牌仔duo
#HeheStory20699

"同男友一齊去個0仔度3p, 去到佢度又話緊張又成,唔錫得之餘又唔可以玩佢lin,用手摸嫌指甲長,又嫌男友鬚根拮到佢嫩滑嘅肌膚,含佢又話佢龜頭容易被含損,中間每5秒仲問我有冇自信入佢。

入緊嘅過程中最搞笑係佢個Google音響係咁停,佢就係咁叫Google 播Calvin Harris,係一路入一路嗌,嗌咗七八十次都搞唔掂嗌到我男友由硬至軟,完。

心諗呢D人自己搞自己啦cls嘅

Ps 我男友又真係叫Calvin,超Odd lol "
銀牌仔
出左局
食屎狗
gksmf0f0
唔是 我個d係酒店 有人帶女女比我簡
WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace WutFace
畫埋自己個波
#性問題 x4

#HeheStory20563

"男友對我好好..但佢次次要都唔鍾意用套,每次都要無套🤦🏼‍♂️

但其實無套對0仔講..你射完,我要排返你啲精出黎有啲辛苦,又要次次都灌...點解唔可以用套咁咪少依啲問題囉..."

#HeheStory20564

"(我係歐洲jj呢邊冇乜肺炎)去釣魚真係唔練好啲深蹲同core真係唔掂,無樹幹支撐之下俾兩條仔屌完之後背脊冇晒感覺😂

#高度差距問題"

#HeheStory20565

<<0仔問題>>

"係咪個個0仔10後菊花都會外翻?

完事坐係馬桶會摸到突左出黎

係咪要做啲提肛運動?"

#HeheStory20566

記得較早前有人話自己bf 去staycation 前一日完全唔食野為左可以乾淨咁搞,有人comment 話有樣野可以幫助到洗得乾淨d, 有無人可以講下係d 咩黎? 因為有時同bf staycation 發現有d 房個花灑唔係放到落黎果隻所以都比較麻煩,thanks!
d 人pm你未
@電王
史塔肥分手無人講?
ky咪撚睇啲基佬page啦
我想睇wo
98 唔識欣賞
所以佢冇女
米撚廿五拉
98又中鎗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞