成績未如理想!Sony 宣佈將放棄「高階」Xperia X 系列手機

49 回覆
0 Like 0 Dislike
佢d機部部一撚樣樣
冇設計過
點有人買
人地三叔、lg都會創新下啦

笑撚左,iphone個樣好大變化?
咪一樣大把fans買
3叔同lg又柒又易壞既垃圾機傻仔先買
sony明明係 display 鏡頭 好多工業技術係最一流
但合埋做手機就變左 9流。。。

幾時先可以真正做到One Sony
今日出去望下部XZ Premium, 一拎上手心諗做乜鳩, 又闊又大部, 當年Xperia Z 同S 都靚過佢
用緊 xp , 真係好啱我用
今日出去望下部XZ Premium, 一拎上手心諗做乜鳩, 又闊又大部, 當年Xperia Z 同S 都靚過佢

我仲用緊xperia z ,一出用到而家
摺左電話部專心出影音產品同遊戲機好過啦
XA1叫中階
720p 5吋moon
mtk u
垃圾機黎

利申用緊 sony XZ

平平地一部NFC $2000後備機都ok 嘅
利申:xa1

mtk是原罪
btw以後冇咗compact

唔係話有部XZ Compact咩

個部係旗艦
s835 4 GB
今次係cut [中高階]
佢d機部部一撚樣樣
冇設計過
點有人買
人地三叔、lg都會創新下啦

笑撚左,iphone個樣好大變化?
咪一樣大把fans買
3叔同lg又柒又易壞既垃圾機傻仔先買

設計靚既話 一路用都ok
三星個front 真係有陣柒味
用緊 xp , 真係好啱我用

ME2 難得有部機唔係直角

size 啱啱好 , 開相機夠快 , 內置 64gb , 用到雙卡 3g , 超正
z5p 開心使用中
太com用 以前用三星真係半年換一部
我部z3仲開到機 順😂
自從sony推防水手機z2之後年年追
去廁所睇av一流 , 三星d垃圾幾個月玩完

希望sony咩都唔好搞
集中開發水底觸控功能+4k/8k mon

依樣功能屌打所有品牌

xz用家
係有心做既個鏡頭就唔會搞咁多年都係pat屎咁啦,根本就無心做
D型號名好似好亂
Sony 機最大特點好似係

可以煎蛋

可以煎蛋

🤦🏻‍♀️

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞