耿爽:中方支持阿根廷對福克蘭群島主權正當要求

203 回覆
34 Like 146 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Ygx-rl-BcN8
當年6月14號停戰
定做解放日
每年有紀念儀式
人地falkland都投L埋票唔要歸阿根廷管
有冇打算歸還土地俾蒙古、滿州國、準噶爾、吐蕃?
第一句係屌阿根廷,唔係屌中國。

中國依家乘機挑起英阿之間嘅關係,都唔知係唔知無錢搵理由賣武器畀阿根廷,不過我就希望阿根廷咪咁柒蠢,第二次打嘅時候如果有中國原素係入面嘅話,咁今次美國就唔會好似上次咁淨係畀英國睇衞星情報咁簡單。
佢想英美聯軍打支那時, 阿根廷出手攪福克蘭嚟迫聯軍分兵
解放重光日
阿根廷心諗:屌你老母咩支那狗提返我哋啲柒嘢 係咪你幫我出兵打英國佬呀
踢波都唔掂了
86年用手入波之後無啦
同埋而家打哂開口牌先奶野
亞軍廷一郁=知中國明搞野
咁就點都順便打埋
所以先諗點解要搞個公投左歸邊嘅地方
海參崴 內蒙
英國口交部:福克蘭群島問題是英國的內政,無論世界局勢怎樣變化,世界上只有一個英屬福克蘭群島,福克蘭群島是英國海外領土的基本事實不會改變,絕不允許外國勢力打「福克蘭群島牌」,絕不容忍任何形式的「福克蘭群島阿根廷主權論」分裂圖謀和行徑。英軍有堅定的意志、充分的信心、足夠的能力挫敗一切分裂活動,維護國家主權和領土完整。對中國政府一些官員的言論。中方上述舉動嚴重違反國際法,嚴重干涉英國內政。英方對此表示強烈憤慨,並予以譴責。
干預英國內政
阿根廷啲噴射機好似退曬役

戰力比1982年仲不如
所以福島上面個4部颱風高達的確係夠全殲阿根廷空軍

屌你老母死支那,你真係當自己世界警察?
維京式加油機要十一部,最後只有兩部火神進行攻擊,諗起都痴線。海軍就即時將準備賣俾印度隻競技神號航母推返落海,加埋當時新落水嘅細航母一齊去福克蘭。
上次英國甩住褲同你打都要輸,我係阿根廷就收聲算。
克里米亞呢?
還我海参威
咁老共咪屌返你o地
"香港o既o野關你撚事, 台灣o既o野關你撚事, 南海o既o野關你撚事" 囉
可能阿根廷都想老共幫助
教打常規戰以外o既手段呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞