啤梨晚報即時討論區 (32)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
啤梨哥我行我素性格真係好正
有冇手足記得之前有一集佢瞓着咗
想睇返
蕭若元怒屌:連登有人鼓勵犧牲行為等同推人去死!警察人地都有阿爸阿媽生架!
https://lih.kg/2601208
喺台灣批評香港嘅嘢
巴打將海底撈同前面三個並列有冇覺得老尷
純粹講緊個發展史同興亡
其實閒日都唔少 淫業真係長做長有 平有平玩 貴有貴玩需求永遠唔會少
零零後全部都未經歷過
時代唔同左 而家係海底撈既時代
印象中試過有個風化案(?)被告phone in
向烈士致敬同鼓吹人去送死差好遠⋯⋯
唔使灰,淫業打極都會有既,第時通關近近地咪去曼谷走轉
有啲水貨客直頭日日番深圳骨場訓大廳,計落條數仲平過香港租房
啤梨今日咁撚癲,但係阿正都好似悶悶不樂咁
原來你好軍團已經進化到直接講無限好
[黨慶] 央視拒絕直播7月1號 中國籃球隊奧運資格生死戰 寧重播足球比賽
https://lih.kg/2597931

啤梨幾時講下?
呢啲應該去到近年都有啦 但早年東莞時代真係閒日夜晚都好多人上去玩 週末更加唔洗講 骨場大廳多人到要搵位都難
東莞旺個期實在太癲了,桑拿幾舊水玩ISO服務,有啲場加多舊水可以揀多件培訓女女
海底撈 如同 紡織業 塑膠業
全世界Anytime anywhere都能再複製出來

但 東莞的森林 就好似 文革 一樣:

中囯(廣東)限定
期間限定
好撚好戲
邊個喺CHATROOM話「唔好再提小龍女,簡直污點」
我淨係知佢 2019年6月係頭一批表明唔支持勇武嘅人
頭幾次都係嘉年華式落場做直播抽吓水
佢論據係啱嘅 市民升級 港共又升級 最後都係輸
好似佢咁走去台灣再做塘邊鶴就最無敵
哎仲有請人上連登做PR幫佢洗脫亨利話佢廢老藍絲嘅污名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞