啤梨晚報即時討論區 (32)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
佢上線劉國父,黃世柒之流走佬就係畀人迫害囉
因為杜生有入去留言屌佢老母
仲Karen
Wrong post
啤梨:總之不合我心水的,便是鬼。
捉鬼真係史上最撚傻閪嘅嘢
就算比你捉到係鬼又如何,好似十年咁佢跟住要用件事嚟做藉口搞呢搞路你有得say咩

網絡普及化真係令到好多傻閪都有得say

當然中共同港共會唔會再借呢單嘢發大嚟搞個答案係毫無疑問嘅

(以正視聽) 義士之死好大可能會重燃香港抗爭運動既戰火
https://lih.kg/2599732

見到呢啲post有二千幾個讚你就知係得膽笑
我都覺得曲
佢又搞乜撚呀
陳梓維:明白到每人中都非常痛恨政府高官或警察 但希望大家保持尺度
https://lih.kg/2600071

youtube原來有政策專家團隊
仲要識聽廣東話

如果KOL無咗youtube廣告條水
仲會唔會做落去

講真披床俾錢入會
唔會好多人肯制
唔係仲有咩藉口 國安法都立埋 除左屈外國仲可以點
比卡超腳頭唔好
你睇佢哋啲口吻好似 咩孤狼式恐襲 完全係對新疆啲用詞黎 中聯辦班細既一定喜見啦 好似你講咁條水一定多左 但頂層個班應該都有壓力 畢竟你都有國安法仲出現啲咁既事 國家面子唔衰得 呢啲事持續發生既一定有人要孭鑊
所以刺客都係共產黨派嚟嘅鬼
為推23條嘅苦肉計 俾好晒安家費
得罪講洗鬼咁揼本請刺客咩 求其拉幾條友屈尻佢串通外國就可以有藉口攪啦
仲新疆模式?好呀,喜聞樂見,不斷加碼科水,再投放哂資源落班狗到,玩到爛哂都冇咩人會再介意香港,反正香港經濟城市地位玩完,變返支那一個普通城市好合理
贊成,快撚啲繼續加速,瘋狂貪污起大白象,無止境加班毅進狗人工再等佢地同國安北佬狗咬狗爭資源
香港冇錢係可以預見到既,而家既儲備用到幾耐?支支又冇水,你港共又唔駛幫咩?長遠經濟差到貼地你港共咪繼續每年幾百億預算比班狗囉

半日就已經鋪返條路等呃人
即係件事都未清楚就話人係鬼
呢條垃圾真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞