《提防黑店》信和 現時點黑店 MB 開訂咪中伏

188 回覆
5 Like 103 Dislike
信和m22舖
https://www.facebook.com/338923054010482/posts/485611116008341/?d=n
有人去中野睇過係咪有間吉本玩具
睇圖見到棟樓好熟口面,原來喺數碼暴龍隻game出現過
近期隻dark kiva 起佢度訂 但暫時仲未通知有貨 過哂3日都冇通知令單 唔知有冇中伏啦 過埋呢個星期冇我就去店剷佢老味
拎到未
呢啲9成都唔預佢有得派,衝現食炒冇咁嬲
拎到啦-呢間好野-老板又靚仔又好人怪錯左佢
買左鬼滅公仔,而家街有哂貨,追極唔理,請問落鋪屌加退貨得唔得,追左2日無反應
係咪tomicahongkong,之前係嗰到買嘢又係咁撚衰,可以幾日都唔覆。如果街價唔貴既買咗先,事關佢有貨都未必比你。
係呢間黑店,巴打咁你最後點?有冇貨定退左錢?
最後攞到貨,我等咗個半月先佢先比到貨我(由見到街貨起計算)
咁都起碼有貨,我而家唔知佢會唔會俾貨我,想知你期間係咪都係不停追無覆過你?
一個半月唔係個個好似我咁有耐性等,7月頭見有街貨,6月中先吹佢佢話有貨,但去到舖就話貨係倉到比唔到我。之後隔兩三日就wts carousell dm問佢都係無貨,有時佢就隔幾日先覆,就算有覆都係話無貨係舖一係就寄順豐,我屌佢仲想我信佢?一手交錢一手交貨。到8月中頂佢唔順問佢隔成個月仲係倉?佢無覆,直到三日後就話有貨,我再同佢講留定貨比我先攞到貨。sorry講野有啲1999
*係7月中先吹佢
佢未必真係有貨比你,樓上好似有ching話間舖直情無貨要退錢,退錢都要退幾日要追佢數。話唔定呢啲垃圾舖隨時都要執,如果街貨唔算多而街價係正價既話就買咗先,就算佢真係話有貨你再放番出去都無蝕。
仆街今日仲訂左隻NX Omega
希望細野會比到貨我
咁多中招例子你都去仲去訂
預咗冇啦
免息貸款
呢間出左名 扣貨、炒貨、遲出貨
請問現時點間"歷奇"ok嗎?
我隻紅蓮騎士佢拖到我今日都仲未有貨,個個星期都要追佢
今日仲同我講不如換第二件貨俾我唔使等
個TB咪又係淘寶貨拎返出嚟賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞