《提防黑店》信和 現時點黑店 MB 開訂咪中伏

188 回覆
5 Like 103 Dislike
最多咪話退返錢比你,佢話真係排唔到你攞貨都吹佢唔漲
咁其實真係投訴無門
我隻紅連都比呢間拖住左…屌
有前員工爆料
好大粒花生
*7月中
推到間野收皮
屌多兩屌 終於有貨派 啱先攞完見到仲有2-3盒紅蓮
點屌法…
應該唔關屌唔屌事,係近排太多人投訴佢,連前員工都出埋黎,搞到個名臭哂,所以先死死地氣派返啲貨出黎
乜grp?
其實我態度算好 只係每隔2日煩佢 我都幾肯定佢係 hold住啲貨 現貨7月頭已經有到呢加所有門市都冇曬貨既時候 佢竟然有
同樣情況 每星期去一次門市追
最後拎埋個店員既whatsapp
再兩/三日whatsapp問一次 終於上星期拎到紅蓮騎士獸
有時我都唔想難為個店員
但間野拖撚左個幾月 真係唔煩佢都唔得
間野做生意既手法真係好撚濕鳩
我諗唔只佢既客 就連佢啲員工都唔好受
所以呢間野就真唔好再幫襯
有朋友喺入面做過幾個月
個腦細擺明就係睇中啲後生女想hea住返工就推佢哋出去
試過有一次上去搵個朋友吹水
見到有幾個客仔上去chur我朋友叫腦細俾貨佢
我朋友同個腦細講完差唔多成個鐘之後
個腦細同我朋友講話佢好忙好多message 要覆
叫我朋友唔好小小嘢就搵腦細 求其講啲嘢洗走個客
但又唔可以比老闆電話number啲客 要話有同事會跟進
唔好俾啲客阻住佢做生意 然後就俾一堆嘢我朋友做
嗰幾個客仔見到我朋友好無助個樣都自己走咗
後尾個朋友同我講返 其實日日都會有幾個人上去催貨
有次仲圍住咗個同事喺舖頭 話唔俾貨佢就唔俾佢收工
所以好彩嗰日嗰幾個客仔都明佢係打工狗冇say
推 唔好幫襯
做左苦主…七八到貨 影都無
冇架啦 叫佢回水 仲要日日追佢數
追咗幾個月追到肯refund 但refund都要追多成個月 中間又要我填form又話要轉交會計部批 等14個佢哋嘅工作天… 明明啲訂係我嘅錢都仲要申請綜援咁款先可以攞 dklm
呢啲嘢有證有據佢搵律師聲明都冇撚用呀
幫手推下
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞