歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (86) 唔撚記得BACKUP蘋果條片呀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實咁樣諗無意思,壽屋D 廠全部都係響大陸,隻隻都係MIC
唔通因為咁你掉晒佢唔玩咩
所以買黃店本質上係笨柒㗎,因為數到最後紅藍資本都會有錢落袋
但喺後社運時代嘅現在,買黃店接近係我哋唯一可以做到嘅表態
貝殼白係finisher 唔係gaia
白色遮蓋力差 所以難上色 要薄噴多層先得
依度啲巴打話貝殼白噴完好白 但比較貴

利申:無錢用finisher
有無巴絲打用過Gaia隻ultimate white

自然光好似好睇啲
無車牌出街,小心俾狗拉
唔好諗太多意義落去,
幫襯黃店只係唔想食緊飯/畀緊錢果陣發現佢屌緊我。
佢肯出聲係生意角度有付出左不必要既成本,所以我就去支持佢咁解。
唔買支那野係你有得選擇既情況下做既決定,就好似日本蛋多人買,如仲平過果d湖北蛋邊有人食,就係咁簡單。
我都係咁諗
所以唔會我明眼人買 就算最後有機都係經佢
031?唔錯架
遮蓋力比001高
但感覺同modo/gsi gx白唔差好遠
可能用嚟噴車殼先會有大分別
橘花邊度仲有貨,附近模倉已經賣曬,有冇咁多人砌女啊
隻禍月完成左8成左右,組裝下影d 相先

送上一個靚屎忽

造型真係好靚,未買既巴打們有興趣可以去FDX10A WorkShop 執返隻現貨,即買即噴啦喂

利申:飲大兩杯唔知噏緊乜,好似係
你背面個環呢?
咁黃店賺多左攞多左貨 明眼代理自然又賺多左 食盡兩家茶禮 笑到最後
係㗎
但我唔贊成焦土/攬炒,所以我會視為係必要之惡
分件分到碎濕濕夾撚到2046
仲要分到細件夾麵無位
一個唔該噴完彈件要重噴真係變on9仔
Youtube條長氣佬都噴3層
屌買robot魂玩仲開心
有分件先好唔洗遮到變on9仔 最快捷
分件分到碎濕濕夾撚到2046
仲要分到細件夾無位
一個唔該噴完彈件要重噴真係變on9仔

so far咁耐都冇試過 其實好多方法 唔一定要夾, 用牙籤攝、blu tack都好穩陣 好過遮來遮去
我so far 彈件都係噴之前彈所以都無出過問題
我都好同意有好多唔同方法噴
但係真係無乜心機
噴油噴到好似受罪咁

無縫大失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞