[蘋果日報 我地唔會忘記您] 車路士球迷討論區

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
買人=放棄青訓
不了
應該佢同馬水爭位踢
呢兩條友都係要hold波
聚聯波衫大家到手未
冇錯
呢家hakimi唔黎 可以用tino仔
成班後生上緊位,我真係唔擔心唔夠人

要買都係買後備
屌 啱啱放工好撚肚餓
今日又搵到一間新葡撻,好正,係銀河酒店入面,叫羅夫人,酥皮就一定,佢有啖啖椰香,好清新
大咗誘因續約
Hijack la diu
howmuch
車路士=笑話!
空難聯就算降班 吸引力都大把車狗
聽日有supper moment 睇
車路士=球壇肥毒

淨係得啲老MK,三尖八角既人走黎埋單
有成績賺到錢都冇人吼
其實中堅有冇講過杜狗想要咩人
D target咩人都有
到底想要主力第三中堅定第四中堅
supper moment
2016年了,還未試過簽一線球星,但車狗說:「不緊要,依家努力訓練踢好歐聯,第時贏到冠軍你荒(慌)無球星?」

結果,車狗克服了一個又一個的比賽,贏得英超;影奪冠相時,發覺普巴同盧卡古眉來眼去,原來經理人係撮合球星球會既好橋樑。車狗依然簽唔到球星,但車狗說:「不緊要,即將係我踏入歐聯大展拳腳既時候,亦係我簽球星既開始!」

車狗努力訓練,三年,五年,過去了,依然簽唔到球星。但他終於達成了心願,成為歐聯冠軍。

車狗奪得歐聯冠軍,開始疑惑:「點解我已經係歐聯冠軍,但仲係無球星肯嚟?」更令他驚訝的是,很多球星都同其他球會簽約,但那些球會可不是冠軍喎,例如:Varane簽比曼聯,曼聯今年四大皆空喎,比自己足足少了一個冠軍!點解?唔係努力訓練成為歐聯冠軍就有球星肯加盟既咩?

不知不覺車狗就嚟星散,陣中已無什麼球星,車狗渡過一個又一個既英超賽季。

車狗降班了,孤零零一個坐在英冠,回想起歷史:「自己得過什麼?球星的肉體是怎麼樣的?和一線球星簽約既滋味係點架?連登仔不是經常留帖話:『唔好浪費時間,第時有歐聯冠軍你荒無球星咩!』我照做了,究竟什麼地方出錯?」
Form is temporary, class is permanent

我地成世都唔會夠曼聯利記皇巴拜咁吸星
官迪老師比我地車迷子驗完貨之後退貨了
豹老師好似so far 最好
唔想要
外借兵消息:

Gilmour: 大機會外借至Norwich,最快下星期官宣

Colwill: 將會續約4年,然後外借至英冠Huddersfield

Sarr: 土超Fenerbache希望租借

Bakayoko: 經理人表示會盡力爭取將Bakayoko帶到AC米蘭

Zappacosta: 國米以及費倫天拿已表明興趣

Ballo: 奧地利SK Rapid有意租借

Moses: 被列入Spartak Moscow季前集訓名單,但車路士仍然未正式宣佈佢既離隊消息

sarr 點解會越踢越頹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞