人類第一個宇宙國家-Asgardia在香港舉行發佈會

131 回覆
13 Like 2 Dislike
天人
有邊個機構/公司喺背後有份搞?
SpaceX ?NASA?
咁容易射隻太空站上去
Q&A
- Financial Times 問到:你下榻最貴嘅酒店又搞衞星呀新國家咁,D錢邊度來?
答:我自己有科技公司,又係科學家...暫時投資只有我自己,冇其他人
(一問到$即時面黑掹憎;最後一條問題同樣問$,投資幾$落呢壇嘢? 仲直情唔答)
Q&A
- Financial Times 問到:你下榻最貴嘅酒店又搞衞星呀新國家咁,D錢邊度來?
答:我自己有科技公司,又係科學家...暫時投資只有我自己,冇其他人
(一問到$即時面黑掹憎;最後一條問題同樣問$,投資幾$落呢壇嘢? 仲直情唔答)

伏?
Q&A

伏?

白花衫太太?
我一去到佢就講緊資金
起初我都以為果晚係收會費
但聽聽下佢講話community其實有好多科學家,企業家同名人
所以佢地暫時自己用自己錢,就算有人donate錢都係for run asgardia
佢welcome大家任何方式嘅參與
話最希望大家出多d意見,覺得任何有關asgardia嘅有關都可以提出
可能企埋一邊見唔到佢嘅面色
Q&A

伏?

白花衫太太
我一去到佢就講緊資金
起初我都以為果晚係收會費
但聽聽下佢講話community其實有好多科學家,企業家同名人
所以佢地暫時自己用自己錢,就算有人donate錢都係for run asgardia
佢welcome大家任何方式嘅參與
話最希望大家出多d意見,覺得任何有關asgardia嘅有關都可以提出
可能企埋一邊見唔到佢嘅面色

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞